Actualitate

A murit TARZAN! Actorul Ron Ely s-a stins după o viață marcată de drame personale.

Ron Ely, actorul care a cucerit inimile telespectatorilor în rolul lui Tarzan în perioada 1966-1968, s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani.

Actorul Ron Ely, cunoscut pentru rolul principal din serialul Actorul Ron Ely, cunoscut pentru rolul principal din serialul

 

 


Vestea a fost confirmată printr-un mesaj emoționant postat pe Instagram de fiica sa, Kirsten Casale Ely.

 


„A fost unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-a cunoscut această lume", a scris fiica actorului în omagiul adus tatălui său.

Kirsten Casale Ely nu a dezvăluit cauzele decesului tatălui său, însă acesta a avut în ultimii ani mai multe probleme de sănătate.


Actorul care l-a jucat pe Tarzan în serialul din anii '60 s-a stins la 86 de ani

Serialul „Tarzan" de la NBC l-a transformat în star, deși l-a costat scump pe actor. Ely a insistat să-și facă singur cascadoriile, suferind multiple fracturi, și a avut de înfruntat animale sălbatice în timpul filmărilor.

Cariera sa a inclus apariții în seriale populare precum „Wonder Woman" și „The Love Boat", menționează BBC. 


CITEȘTE ȘI:
A murit Delia Budeanu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din istoria televiziunii publice din România

În 2001, Ely a renunțat la actorie pentru a se dedica scrisului, publicând două romane polițiste. A revenit pe ecrane o singură dată, în 2014, pentru rolul unui bătrân Amish în filmul „Expecting Amish".

Viața personală a actorului a fost marcată de tragedii. 


Veste tristă pentru fanii Tarzan. Ron Ely, starul serialului din anii '60, a murit la 86 de ani 

În 2019, soția sa, Valerie Lundeen, pe care o cunoscuse în timpul prezentării concursului Miss America în anii '80, a fost ucisă de propriul lor fiu, Cameron. Tragedia s-a amplificat când Cameron a fost împușcat mortal de poliție în aceeași zi, după ce a refuzat să se predea.

Născut în Texas în 1938, Ely a fost căsătorit prima dată cu iubita din liceu, dar mariajul a durat doar doi ani. Din căsătoria cu Valerie Lundeen au rezultat trei copii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Doliu în rock! A murit Paul Di'Anno, fost lider Iron Maiden.

abonare newsletter