Actualitate

Șofer drogat la volanul unui ATV, urmărit în trafic de polițiști pe DN1C

Șoferul unui ATV neînmatriculat a fost urmărit în trafic de polițiștii din Dej, după ce a refuzat să oprească la semnalele de oprire. Bărbatul a ieșit pozitiv la DrugTest.

Șofer urmărit în trafic, la volanul unui ATV neînmatriculat. A ieșit pozitiv la DrugTest|Foto: IPJ Cluj Șofer urmărit în trafic, la volanul unui ATV neînmatriculat. A ieșit pozitiv la DrugTest|Foto: IPJ Cluj

 

 


Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Dej, a fost urmărit în trafic de polițiști, sâmbătă, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Astfel, în timp ce se afla în trafic pe DN1C, acesta a refuzat să se conformeze semnalelor polițiștilor, însă a fost oprit în Piața Bobâlna din Dej. 

CITEȘTE ȘI: 
Tânăr beat la volanul unui ATV, pe un drum județean din Cluj. S-a ales cu dosar penal.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că ATV-ul condus de acesta figura ca fiind neînmatriculat.


Testarea preliminară cu aparatul DrugTest a indicat prezența unei substanțe psihoactive în corpul acestuia, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Conform IPJ Cluj, din cauza stării sale euforice, bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar stabilirea consumului de alcool sau alte substanțe va fi posibilă doar prin analizele de sânge, potrivit Dejeanul.ro.


În cauză a fost deschisă o anchetă iar cercetările continuă pentru clarificarea circumstanțelor în care s-a produs incidentul. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Comportamentul agresiv din trafic, reclamat printr-o nouă platformă online. Ce nereguli pot fi sesizate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter