Actualitate

SUTE de copii participă la PARADA portului popular în Cluj-Napoca

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/12/copii port popular.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Aproximativ 300 de copii şi elevi de liceu vor participa, sâmbătă, la o paradă a portului popular în centrul oraşului pe traseul B-dul Eroilor, Piaţa Avram Iancu, B-dul 21 Decembrie, Piaţa Unirii. După paradă, copiii vor susţine un spectacol de dans şi cântece populare. </strong></p>

 


A doua ediţie a festivalului folcloric pentru copii “Cântec, Joc şi Voie Bună la Poalele Feleacului” va avea loc sâmbătă, de la ora 13.30 în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Vor participa aproximativ 300 de copii din judeţele Bihor, Mureş, Maramureş, Alba şi Cluj. Cei mai mici dintre copii au vârsta de 5 ani, iar cei mai mari sunt de 17-18 ani.

Mona Vereş, organizatoarea festivalului a declarat că evenimentul va începe la ora 13.30 cu o paradă a portului popular prin centrul oraşului, iar de la ora 14.30 copiii vor urca pe scena amenajată în Piaţa Unirii unde vor susţine un spectacol de dans şi cântece populare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter