Actualitate

Tânăr clujean, prins cu peste 100 km/h pe Drumul Sfântul Ioan! Zona respectivă a devenit pistă de raliu pentru tinerii șoferi

Un tânăr din Apahida a rămas fără permis după ce a fost prins cu peste 100 km/h pe Drumul Sfântu Ioan.

 

 


Drumul Sfântu Ioan a devenit o veritabilă pistă de raliu pentru tinerii șoferi clujeni și nu este de mirare că în zonă se produc accidente grave în ultima perioadă. Un puști de 21 de ani a fost prins cu 102 km/h pe strada Drumul Sfântu Ioan, deși viteza maximă admisă în zona respectivă este de 50 km/h.

„Polițiștii Biroului Rutieri au depistat un conducător auto de 21 de ani, din comuna Apahida, în timp ce rula cu o viteză de 102 km/h, pe strada Drumul Sfântul Ioan, într-o zona în care limita admisă este de 50 de Km/h. Acestuia i-a fost aplicată o sancţiune contravențională în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 zile. ”, a transmis IPJ Cluj.


La finalu lunii precedente, un tânăr de 18 ani din Săvădisla a ajuns în stare gravă la spital după ce pierdut controlul mașinii pe Drumul Sfântu Ioan. În urma accidentului, alte două persoane au fost atunci transportate la spital.

 


 

abonare newsletter