Actualitate

Miss Univers România 2021, o studentă din Cluj

Modelul Carmina Olimpia Cotfas a fost desemnată câștigătoarea Miss Univers România 2021, sâmbătă, 28 august 2021.

 

Tânăra a impresionat juriul și va reprezenta România în finala mondială din Israel.


Douăzeci și cinci de finaliste au concurat pentru coroana națională, iar în cele din urmă Carmina Olimpia Cotfas, o tânăra de 20 de ani, care activează în lumea modelling-ului de șase ani, a reușit să pună mâna pe titlul de Miss Univers România 2021.

Carmina Olimpia Cotfas a reușit să impresioneze pe toată lumea cu ținutele, naturalețea, dezinvoltura și frumusețe ei. Astfel, la finalul evenimentului din seara de 28 august, a reușit să își revendice cu brio titlul de Miss Univers România 2021. Coroana i-a fost înmânată de Miss Univers România 2020, Bianca Tirsin, relatează cancan.ro


De la canto la modelling

Carmina Olimpia Cotfas, câștigătoarea Miss Univers România 2021, este o tânăra de 20 de ani, originară din Târgu Mureș. Aceasta este studentă la Facultatea de Istorie și Filozofie din Cluj Napoca și de la vârsta de 14 ani cochetează cu modellingul.

Tânăra își dorește o carieră de profesor universitar de istorie, însă până atunci a acord atenție și pasiunilor ei. De-a lungul anilor a fost prezentă la mai multe prezentări de modă și a defilat pentru desigenri celebrii din România, precum Cătălin Botezatu, Romanița Iovan și Delia Lazăr.


„Am absolvit Colegiul Național «Alexandru Papiu Ilarian» Târgu-Mureș și acum sunt studentă în anul I la Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității Babeș-Bolyai, specializarea Istorie. Îmi doresc să devin profesor universitar de istorie. Cât despre hobby-ul meu, modellingul, l-am început la vârsta de 14 ani în urma unui casting al agenției City Models Cluj, la care activez și acum. Pe parcursul anilor am participat la mai multe prezentări, concursuri de Miss (2016 – am câștigat titlul de Miss Transilvania Fashion în cadrul Miss Transilvania, 2018 – Top 10 Romania în cadrul Romanian Info Fashion Festival, 2018 – Miss Popularitate/ locul II Miss City – acordat de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. În 2019 – am câștigat titlul de Miss Târgu Mureș). Alte două mari pasiuni ale mele sunt muzica și sportul. Evoluția mea de-a lungul celor 9 ani de canto muzică ușoară și prezența mea în foarte multe festivaluri organizate în toată țara m-au obișnuit și m-au ajutat să scap de tracul scenei, ceea ce a fost un avantaj pentru mine în cariera de model.”, a declarat Carmina Olimpia Cotfas într-un interviu în urmă cu un an.

CITEȘTE ȘI


Opera Aperta: Spectacolul „Nabucco” a fost REPROGRAMAT

Ultimele Stiri
abonare newsletter