Actualitate

Un pieton a fost omorât în centrul Clujului de un şofer neatent

Un pieton şi-a pierdut viaţa în această după-amiază în urma unui accident nefericit petrecut în Piaţa Ştefan cel Mare din Cluj-Napoca.

Un pieton a fost omorât în centrul Clujului de un şofer neatent Un pieton a fost omorât în centrul Clujului de un şofer neatent

 

Un bărbat de 67 de ani a fost omorât de un şofer de 36 de ani care l-a lovit cu o autoutilitară în Piaţa Ştefan cel Mare din Cluj-Napoca.


„Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au intervenit la un accident de circulație semnalat în jurul orei 14.00, în Piața Ștefan cel Mare.Impactul s-a produs între o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, înspre strada Dorobanților și un bărbat de 67 de ani, din același municipiu,  care se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul din partea stângă aferent direcției de deplasare anterior amintite.

În urma impactului, din nefericire, a survenit decesul pietonului.Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și a modalității de producere a evenimentului rutier”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Zeci de ACCIDENTE cu motociclete în 2021. Un motociclist a MURIT în luna mai în Cluj

Accident GRAV în Huedin. Un șofer de 19 ani și pasagerul au ajuns la spital după un impact violent cu un TIR

abonare newsletter