Actualitate

Șoferi din Cluj, rămași fără permis pentru că nu au acordat prioritate ambulanțelor. A plouat cu amenzi vineri

Mai mulți șoferi au rămas fără permis de conducere vineri pentru că nu au acordat prioritate ambulanțelor, pe drumurile din județul Cluj.

Șoferi din Cluj, rămași fără permis pentru că nu au acordat prioritate ambulanțelor. A ploua cu amenzi vineri Șoferi din Cluj, rămași fără permis pentru că nu au acordat prioritate ambulanțelor. A ploua cu amenzi vineri

 

 


Polițiștii au acordat zeci de amenzi pentru încălcări ale normelor rutiere.

 


15 permise de conducere au fost reținute și 62 de sancțiuni contravenționale aplicate în interval de două ore, în cadrul unei acțiuni preventiv-reactive care a fost organizată în comun, de polițiștii municipiilor Gherla-Dej, vineri:

„La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii municipiilor Dej și Gherla au organizat o acțiune comună în mediul rural și cel urban, în scopul combaterii nerespectării normelor rutiere, urmărindu-se impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic, în special asupra obligațiilor care le revin conducătorilor auto privind acordarea priorității de trecere autospecialelor tip ambulanță.


Astfel, în intervalul orar 10.00-13.00, polițiștii au aplicat nu mai puțin de 62 de sancțiuni contravenționale.
Dintre acestea, majoritatea au reprezentat încălcări ale normelor rutiere referitoare la respectarea limitelor legale ale vitezei și ale obligațiilor ce le revin la trecerea autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, respectiv ambulanțele care au în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

Au fost reținute 17 permise de conducere, 15 dintre acestea pentru neacordarea prioritate ambulanțe.


Totodată, în cadrul activitățiilor, polițiștii au efectuat testări cu aparatul etilotest, pentru combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor de vehicule”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident grav în Florești. Un TIR a intrat într-o mașină. Două persoane au ajuns la spital

Petrecere ILEGALĂ cu zeci de invitați, pe strada Horea din Cluj-Napoca. S-a deschis dosar penal

Ultimele Stiri
abonare newsletter