Actualitate

Incendiu pe strada Traian din Cluj-Napoca! O casă a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

O casă de pe strada Traian din Cluj-Napoca a luat foc marți dimineața. Flăcările erau aproape să se extindă la o altă locuință, alipită de casa în cauză.

Incendiu pe strada Traian din Cluj-Napoca! O casă a fost cuprinsă de flăcări. FOTO Incendiu pe strada Traian din Cluj-Napoca! O casă a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

 

 


Pompierii au avut o intervenție pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o casă de pe strada Traian din Cluj-Napoca.

 


Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incendiului, dar focul aproape s-a propagat și la o altă locuință.

Incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței.


„Două autospeciale și o autoplatformă pentru intervenții la înălțimi au intervenit în această dimineață pentru a stinge flăcările care au cuprins acoperișul unei case situate pe str Traian din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.20, iar la fața locului au găsit acoperișul locuinței, cu o suprafață de cca 150mp, cuprins de flăcări și cu posibilitatea de extindere la casa alipită de acesta.


S-a intervenit pentru limitarea, lichidarea focarelor și pentru înlăturarea elementelor de construcție deteriorare, care obturau accesul pentru stingerea elementelor de sub învelitoare acoperișului, precum și pentru evacuarea bunurilor depozitate înăuntrul podului afectat de incendiu, cu o suprafață de cca 150mp.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar intervenția pompierilor a limitat propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit. Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței”, a transmis IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la o casă din Turda. Au intervenit două autospeciale și un echipaj SMURD. FOTO

Un clujean și-a OMORÂT vecinul pentru că i-a zis să dea muzica mai încet, de Crăciun. A fost condamnat la 7 ani de închisoare

Ultimele Stiri
abonare newsletter