Administrație

O nouă linie de autobuz va circula de luni din Dâmbul Rotund. Un traseu care circulă din Grigorescu a fost extins.

O nouă linie de transport public în comun va circula din Dâmbul Rotund, de luni, 20 mai. De asemenea, un traseu care circulă din Grigorescu a fost extins.

O nouă linie de autobuz va circula de luni din Dâmbul Rotund. O linie deja existentă din Grigorescu a fost extinsă/Foto: Emil Boc - Facebook O nouă linie de autobuz va circula de luni din Dâmbul Rotund. O linie deja existentă din Grigorescu a fost extinsă/Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Primarul Emil Boc a anunţat că o nouă linie va circula de luni, 20 mai, în Cluj-Napoca. Este vorba despre linia 56 care va circula din Dâmbul Rotund. 

 


„De luni, 20 mai, vom avea o linie nouă de transport în Cluj-Napoca, linia 56 (lista stațiilor) - vine din Dâmbul Rotund pe traseul Gară - zona centrală până pe strada Dacia, Piața Mihai Viteazul și retur Piața Gării - Dâmbul Rotund, pentru a deservi și această zonă. Continuăm programul de extindere a transportului public, verde și nepoluant în fiecare colț al orașului”, a declarat Emil Boc. 

Linia 44 a fost extinsă 

Linia 44 care leagă cartierul Grigorescu de zona centrală şi cartierul Gheorgheni a fost extinsă de azi.  


„De astăzi, 17 mai, linia 44 care leagă cartierul Grigorescu de zona centrală și cartierul Gheorgheni are 2 stații în plus în zona Sopor: la nr. 8 și nr. 8A. Practic traseul liniei 44 se extinde cu 1,6 km”, a mai precizat Emil Boc. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

De când vor circula autobuzele cu hidrogen la Cluj-Napoca? Emil Boc: „Există resursă europeană pentru investiție”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter