Administrație

1.200 km de asfalt pe drumuri județene. Distanța cât de la Cluj la… Munchen.

În județul Cluj, investițiile în infrastructura rutieră sunt o prioritate, majoritatea drumurilor județene fiind modernizate în ultimii ani.

1.200 km de asfalt pe drumuri județene. Distanța cât de la Cluj la… Munchen. 1.200 km de asfalt pe drumuri județene. Distanța cât de la Cluj la… Munchen.

 

 


„Drumul Băișorii” (DJ 107M), un traseu turistic spectaculos pe distanță de 42 km, a fost inaugurat, marți, în urma unei investiții de peste 80 de milioane de lei, din fonduri europene și ale Consiliului Județean.

În județul Cluj, investițiile în infrastructura rutieră sunt o prioritate, majoritatea drumurilor județene fiind modernizate în ultimii ani. Din totalul celor 1.230 km de drumuri județene, doar 7,3% (90 km) nu au asfalt, fiind în cea mai mare parte sectoare de drum comunal preluate prin protocoale de la primării pentru a fi asfaltate.


1.200 km de asfalt pe drumuri județene. Distanța cât de la Cluj la… Munchen. Foto: CJ Cluj

„Noul Drum al Băișorii este acum la cele mai înalte standarde! Am finalizat Drumul Bistriței. Drumul Apusenilor este complet modernizat. Pe Drumul Tarniței se circulă în cele mai bune condiții. De la Mărgău la Mănăstireni se circulă precum în Vest. 1.200 de kilometri de drumuri județene au fost modernizate sau reabilitate.  Practic, distanța de la Cluj-Napoca la Munchen. Aproximativ 250 de localități beneficiază de drumuri modernizate. Spre satisfacția mea, ne apropiem de 100% drumuri județene asfaltate. Vă invit să le parcurgem împreună! Pentru că sunt realități, nu vorbe!”, spune președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Drumul Băișorii, traseu turistic în lungime de 42 km, modernizat de CJ cu bani europeni. Alin Tișe: „În urma acestei investiții, zona de munte a Clujului devine mai accesibilă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter