Administrație

Emil Boc, despre rezultatele elevilor la Bacalaureat. „Eforturile tinerilor sunt apreciate, iar educația rămâne prioritară la Cluj-Napoca!”

Primarul Emil Boc a adresat un mesaj de susținere a elevilor pentru rezultatele deosebite obținute la Bacalaureat. „La Cluj-Napoca, educația rămâne prioritară!”, spune edilul.

Emil Boc, despre rezultatele elevilor la Bacalaureat: „Felicitări elevilor, profesorilor, părinților și întregului ecosistem educațional de la Cluj pentru această reușită de excepție!” | Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc, despre rezultatele elevilor la Bacalaureat: „Felicitări elevilor, profesorilor, părinților și întregului ecosistem educațional de la Cluj pentru această reușită de excepție!” | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Clujul își menține locul I la Bacalaureat și după contestații, cu un procent de promovare de 90,3 % și 4 medii de 10.

CITEȘTE ȘI: 
Bacalaureat 2024. Elevii din Cluj, primii în clasamentul național. Rată de promovare de peste 90%.

Primarul Emil Boc a adresat felicitări elevilor, dar și întregului ecosistem educațional din Cluj. 


Investițiile în educație, confirmate de rezultatele elevilor

 „Felicitări elevilor, profesorilor, părinților și întregului ecosistem educațional de la Cluj pentru această reușită de excepție! Împreună, întodeauna reușim!

CITEȘTE ȘI: 
EXCLUSIV. Casiana Luca, elevă de „10 pe linie” la BAC. De la Liceul „Onisifor Ghibu”, la UMF Cluj.

Rezultatele elevilor clujeni demonstrează importanța pe care comunitatea noastră o acordă educației. Îi asigur pe tineri că eforturile lor sunt apreciate și că urmărim să oferim sprijin și pe mai departe, astfel încât să își construiască un viitor cât mai bun aici, în România.


Alături de sincere felicitări elevilor transmit, în numele comunității noastre, mulțumirile și aprecierea noastră pentru părinții și profesorii care îi susțin. Subliniez din nou că educația rămâne prioritară la Cluj-Napoca și continuăm investițiile în sistemul educațional - de la modernizarea școlilor la finanțarea programelor pentru tineri - astfel încât elevii clujeni să poată excela în continuare. 

CITEȘTE ȘI: 
EXCLUSIV. Ștefana Trifan, eleva de la Colegiul „Andrei Mureșanu” Dej care a luat „10 curat” la BAC fără meditații.

Viitorul Clujului se pregătește în fiecare zi prin investiția consistentă în educație!”, a notat edilul Emil Boc în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook. 


Proiecte educaționale dezvoltate cu bani europeni

La finalul săptămânii trecute, primarul Emil Boc a semnat contracte de investiție în infrastructura educațională în valoare de 75 de milioane de euro, fonduri PNRR.

Astfel, pentru realizarea noului liceu din cartierul Borhanci, precum și pentru extinderea Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” din cartierul Mănăștur, dar și în vederea dotării a zeci de unități de învățământ din municipiul Cluj-Napoca cu echipamente IT, Primăria Cluj-Napoca investește 25 de milioane de euro, din fonduri europene


CITEȘTE ȘI: 
Primăria Cluj-Napoca a atras 25 de milioane de euro din fonduri europene pentru construcția noului liceu din Borhanci, extinderea Școlii „Ion Creangă” și dotarea cu echipamente IT a unităților de învățământ din municipiu.

Clujul este demult timp un model, nu numai în privința rezultatelor, de la indicatori și rezultate la Evaluarea Națională la indicatori de inovare și internaționalizare, însă este un loc unde vedem o implicare constantă a întregii comunități pentru ceea ce înseamnă baza societății, și anume educația”, declara la finalul săptămânii trecute ministrul Educației Ligia Deca, cu prilejul semnării contractelor pentru devoltarea infrastructurii educaționale din fonduri europene. 

Din fondurile disponibile prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în județul Cluj se derulează o serie de proiecte de susținere a educației, aflate în diverse faze de implementare, în valoare de circa 150 de milioane de euro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, despre rezultatele de la Evaluarea Națională și Bacalaureat: „Îi felicit pe elevi. Ne bucurăm că din nou Clujul este pe primul loc.”

Contracte de investiție în proiecte educaționale, în valoare de 75 de milioane de euro, semnate de ministrul Educației Ligia Deca, la Cluj. Emil Boc: „Obiectivul nostru este ca tinerii să rămână acasă”.

abonare newsletter