Educație

Emil Boc, despre rezultatele de la Evaluarea Națională și Bacalaureat: „Îi felicit pe elevi. Ne bucurăm că din nou Clujul este pe primul loc.”

Şapte elevi clujeni au obţinut „10 curat” la Evaluarea Naţională, iar după primele rezultate de la Bacalaureat, judeţul Cluj se află pe primul loc la nivel naţional cu o rată de promovare de 88,9%.

Emil Boc, despre rezultatele de la Evaluarea Națională și Bacalaureat: „Îi felicit pe elevi. Ne bucurăm că din nou Clujul este pe primul loc.” | Foto: Emil Boc - Facebook Emil Boc, despre rezultatele de la Evaluarea Națională și Bacalaureat: „Îi felicit pe elevi. Ne bucurăm că din nou Clujul este pe primul loc.” | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Primarul Emil Boc a declarat că se bucură pentru faptul că judeţul Cluj se află din nou pe primele locuri în ceea ce priveşte rezultatele elevilor la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat.

 


„Vreau să îi felicit pe absolvenţii de anul acesta. Îi felicit pe cei de clasa a VIII-a şi pe cei de clasa a XII-a, pentru reuşitele lor, pentru faptul că din nou sunt bucuria părinţilor, profesorilor şi mândria Clujului. Este meritul lor în primul rând. Îi felicit cu tot dragul şi ne bucurăm că din nou Clujul este pe primul loc, aşa cum de altfel ne-am obişnuit în toţi anii. De asemenea, felicit întreg ecosistemul educaţional de la Cluj, pe copii, părinţi, profesori. Felicit şi conducerile şcolilor, inspectoratul şcolar şi evident şi administraţia locală care se îngrijeşte ca la Cluj să existe acest cadru al infrastructurii educaţionale capabil să ofere condiţii decente elevilor să îşi poată valorifica potenţialul pe care îl au. Dacă fiecare îşi face treaba pe bucăţica lui, nu poate decât să iasă bine sau foarte bine. La Cluj se demonstrează asta în educaţie”, a declarat Emil Boc, la un post de radio local. 

Clujul, pe primul loc la nivel naţional cu o rată de promovare de 88,9%, la Bacalaureat

Luni, 8 iulie, au fost afişate rezultatele la examenul de Bacalaureat 2024. Judeţul Cluj se află pe primul loc la nivel naţional cu o rată de promovare de 88,9%.


Absolvenţii claselor a XII-a, din judeţul Cluj, sunt primii în clasamentul naţional, privind rezultatele înregistrate în prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2024, a transmis Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Cluj.

În județul Cluj, 2 candidați au obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024. Elevii provin de la următoarele unități de învățământ preuniversitar: Colegiul Național Gheorghe Șincai, Cluj-Napoca şi Colegiul Național Emil Racoviță, Cluj-Napoca.


Şapte elevi clujeni au obţinut „10 curat” la Evaluarea Naţională

Marți, 9 iulie, s-au afișat rezultatele la examenul de Evaluare Națională, după contestații. Un elev clujean s-a alăturat celor 6 elevi care au luat media 10.

Liceele de unde sunt elevii care au luat media 10:
Liceul Teoretic „Lucian Blaga”
Liceul Teoretic „Avram Iancu”
Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”
Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”
Liceul Teoretic „Avram Iancu”
Liceul Teoretic „Elf”
Școala Gimnazială „Ioan Bob”


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

S-au afișat notele la Evaluarea Națională, după contestații. Un elev din Cluj s-a alăturat celor cu „10 curat”.

Elevă de „10 curat” la BAC. Louise Vișan, de la Colegiul „Gheorghe Șincai”, merge la facultate la Paris!

O tânără de excepție. Teodora Stan de la Colegiul „Emil Racoviță” a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat.

Bacalaureat 2024: Liceele din Cluj care au avut promovabilitate 100%. Județul, primul loc pe țară.

abonare newsletter