Administrație

Care este stadiul lucrărilor pe strada Uliului. Dan Tarcea, viceprimarul Clujului: „Suntem în grafic. Termenul de finalizare este 3 octombrie.”

În luna iunie au început lucrările de consolidare a străzii Uliului din Cluj-Napoca, acolo unde o porţiune din drum s-a surpat. Dan Tarcea, viceprimarul Clujului, a precizat că lucrările sunt în grafic şi vor fi finalizate în 3 octombrie.

Stadiul lucrărilor pe strada Uliului | Foto: Dan Ştefan Tarcea - Facebook Stadiul lucrărilor pe strada Uliului | Foto: Dan Ştefan Tarcea - Facebook

 

 


La finalul lunii iunie au început lucrările de consolidare a străzii Uliului din Cluj-Napoca, unde o porţiune de drum s-a surpat

Stadiul lucrărilor pe strada Uliului | Foto: Dan Ştefan Tarcea - Facebook

Potrivit viceprimarului Dan Tarcea, prezent pe şantier, termenul de finalizare al lucrărilor este 3 octombrie. 


„Se toarnă betonul în pilotul forat. Până în acest moment sunt 22 de piloţi foraţi din cei 60. Vor trebui să fie făcuţi pentru a putea să finalizăm întreaga lucrare. Discutăm de piloţi foraţi la o adâncime de 20 de metri şi de un diametru de 1 metru, adică piloţi de dimensiuni extrem de mari pentru a putea să ţină tot dealul. Termenul de finalizare al acestei lucrări este de 3 octombrie. Până în acest moment suntem în grafic. Ritmul este de 2 piloţi pe zi. Discutăm de 3 cife de beton care intră într-un pilot, adică o cantitate impresionantă de beton. Monitorizăm toate lucrările de pe strada Uliului şi suntem pregătiţi să intervenim dacă situaţia o va impune şi cu alte lucrări de consilidare în zonă”, a transmis viceprimarul Dan Tarcea. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Au început lucrările pe strada Uliului. Valoarea investiției se ridică la 5 milioane de lei, bani din bugetul local.

Locuitorii afectați de alunecarea de teren de pe strada Uliului, în ședința extraordinară de la Primărie. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter