Administrație

Atenție, șoferi! Sens unic pe strada Semenicului din Cluj-Napoca, de sâmbătă.

Se instituie sens unic pe strada Semenicului din Cluj-Napoca, de sâmbătă, 7 septembrie.

Atenție, șoferi! Sens unic pe strada Semenicului din Cluj-Napoca, de sâmbătă. | Foto: captură Google Maps Atenție, șoferi! Sens unic pe strada Semenicului din Cluj-Napoca, de sâmbătă. | Foto: captură Google Maps

 

 


Primăria municipiului anunță faptul că începând de sâmbătă, 7 septembrie, pe strada Semenicului se instituie sensul unic de circulație, pe tronsonul cuprins între străzile Artelor și Aurel Suciu, la coborâre înspre girația de la intersecția cu strada Aurel Suciu și Septimiu Albini.

 


„Pe tronsonul menționat din strada Semenicului a fost lărgit trotuarul de pe partea dreaptă, la urcare și se înființează o trecere de pietoni (la capătul zonei în care strada nu mai are trotuar și pe partea numerelor fără soț). Urmare a instituirii sensului unic, conducătorii auto care intenționează să ajungă de pe strada Aurel Suciu/ Septimiu Albini pe strada Semenicului sau înspre Piața Fraternității, vor folosi următorul traseu pe următoarele străzi: Aurel Suciu, Cărbunarilor, Arterlor, Semenicului. Măsurile instituite vor fi semnalizate cu indicatoare și marcaje rutiere. Rugăm participanții la trafic să circule cu atenție în zonă cu respectarea noilor reglementări de circulație”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Noi reguli de circulaţie pe strada Gheorghe Pop de Băseşti înspre Calea Turzii.

Atenție, șoferi! Sensuri unice pe două străzi din Cluj-Napoca, pentru realizarea pistelor de biciclete.

Ultimele Stiri
abonare newsletter