Administrație

Cluj-Napoca, campion la absorbția fondurilor europene. Ovidiu Cîmpean: „Avem plăți efectuate de peste 99%”

Cluj-Napoca este un campion al absorbției fondurilor europene, în condițiile în care peste 420 de milioane de euro sunt implementate, deja, în municipiu.

Ovidiu Cîmpean, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene | Foto: Ovidiu Cimpean - Facebook Ovidiu Cîmpean, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene | Foto: Ovidiu Cimpean - Facebook

 

 


Municipiul Cluj-Napoca este campion la absorbția fondurilor europene, reușind să atragă peste 400 de milioane de euro din fonduri europene.

 


Ovidiu Cîmpean, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și candidat din partea PNL Cluj la alegerile parlamentare, a declarat că pe politica de coeziune există plăți efectuate de peste 99%.

„Municipiul Cluj-Napoca este printre campionii absorbției fondurilor europene la nivel național. 
În acest moment, pe politica de coeziune, de exemplu, avem plăți efectuate de peste 99%, o absorbție executată la această dată de 98%. Cred că vom atinge 100% absorbție pe politica de coeziune pe perioada 2014-2020 și cred eu, este un rezultat excelent, este o dovadă a faptului că în România lucrurile au evoluat în bine și am spulberat acel mit că România nu știe să atragă fonduri europene”, a declarat Ovidiu Cîmpean.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Cîmpean, locul doi pe lista candidaților PNL Cluj pentru alegerile parlamentare. S-a implicat în proiecte inovatoare la nivel național.

Ovidiu Cîmpean vrea reprezentanți locali la Guvern: „Sunt extrem de multe proiecte care au nevoie de susținere”

abonare newsletter