Politică

Ovidiu Cîmpean vrea reprezentanți locali la Guvern: „Sunt extrem de multe proiecte care au nevoie de susținere”

Ovidiu Cîmpean, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat cât de important este pentru administrația locală să aibă reprezentanți la nivelul Gurvernului.

Ovidiu Cimpean vrea reprezentanți locali la Guvern | Foto: Ovidiu Cimpean - Facebook Ovidiu Cimpean vrea reprezentanți locali la Guvern | Foto: Ovidiu Cimpean - Facebook

 

 


Ovidiu Cîmpean, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene și candidat din partea PNL Cluj la alegerile parlamentare, a declarat cât de important este pentru administrația locală să aibă reprezentanți la nivelul Gurvernului.

 


Potrivit lui Ovidiu Cîmpean, este important ca interesele comunității din Cluj să fie promovate la nivel național.

„Este important ca de la nivel local să avem reprezentanți la nivelul Guvernului, pentru că în felul acesta, prin echipa pe care o facem cu administrația locală putem, repet, să aducem finanțări, să ne preocupăm de interesele comunității din Cluj și să le promovăm la nivel național. Și sunt extrem de multe proiecte care au nevoie de susținere și sunt nu doar de interes local sunt de interes regional, chiar național. Și aici mă refer de la investițiile în sănătate, la investițiile în infrastructura de transport sau investiții în cercetare, pentru că și universitățile din Cluj au nevoie de sprijin la nivel național”, a declarat Ovidiu Cîmpean.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Cîmpean, despre Sabin Sărmaș: „Mai nou, la Cluj, toată lumea se pricepe la fotbal și la metrou.”

Secretarul de stat Ovidiu Cîmpean a reprezentat România la Forumul European al Orașelor

Ultimele Stiri
abonare newsletter