Politică

Ovidiu Cîmpean, locul doi pe lista candidaților PNL Cluj pentru alegerile parlamentare. S-a implicat în proiecte inovatoare la nivel național.

Ovidiu Cîmpean, un tânăr politician promițător, ocupă locul doi pe lista candidaților PNL Cluj pentru alegerile parlamentare.

vidiu Cîmpean, un tânăr politician promițător, ocupă locul doi pe lista candidaților PNL Cluj pentru alegerile parlamentare | Foto: Ovidiu Cîmpean - Facebook vidiu Cîmpean, un tânăr politician promițător, ocupă locul doi pe lista candidaților PNL Cluj pentru alegerile parlamentare | Foto: Ovidiu Cîmpean - Facebook

 

 


Ovidiu Cîmpean, un tânăr politician promițător, ocupă locul doi pe lista candidaților PNL Cluj pentru alegerile parlamentare. Cu o vastă experiență în administrația publică și dezvoltarea locală, el a lucrat timp de peste 15 ani în Primăria Cluj-Napoca, concentrându-se pe atragerea de fonduri europene și proiecte de dezvoltare urbană. 

 


În prezent, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cîmpean deține un doctorat în Relații Internaționale și Studii Europene și se remarcă prin implicarea sa în proiecte inovatoare la nivel local.

CITEȘTE ȘI:
Ovidiu Cîmpean vrea reprezentanți locali la Guvern: „Sunt extrem de multe proiecte care au nevoie de susținere”

Pe plan național, el coordonează Hub-ul M100 – Mirror Mission Cities, un proiect care sprijină implementarea inițiativei europene „100 de orașe inteligente și neutre din punct de vedere climatic până în 2030”. Acest proiect își propune să transforme orașele românești în centre urbane sustenabile, în conformitate cu obiectivele Uniunii Europene pentru combaterea schimbărilor climatice.


Ovidiu Cîmpean este și coordonatorul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) din Cluj-Napoca, un important instrument de guvernanță participativă al municipalității. Acest centru facilitează dialogul dintre administrație și cetățeni, promovând soluții inovatoare și colaborative pentru dezvoltarea orașului.

PNL Cluj și-a anunțat candidaturile pentru alegerile parlamentare, iar Ovidiu Cîmpean ocupă locul doi pe lista partidului. Considerat un tânăr de perspectivă, Cîmpean aduce în echipa liberală o experiență vastă în domeniul fondurilor europene și al dezvoltării locale, după o carieră de peste 15 ani în cadrul Primăriei Cluj-Napoca și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.


Cu o viziune clară asupra dezvoltării durabile și a atragerii de fonduri europene pentru proiecte locale, Ovidiu Cîmpean promite să aducă această expertiză la nivel parlamentar, în beneficiul întregii comunități clujene. Echilibrul dintre tinerețea sa și experiența profesională îl face un candidat promițător, capabil să contribuie la evoluția politicii românești în domenii esențiale, precum dezvoltarea urbană, mediul și digitalizarea.

 Candidații PNL Cluj
Pentru Senatul României
1. Abrudean Mircea
2. Rusu Rareș
3. Fărgaciu Călin
4. Bălașa Dana
5. Moga Bogdan
6. Marcu Valtăr
Pentru Camera Deputaților
1. Moisin Radu
2. Cîmpean Ovidiu
3. Moroșan Mircea
4. Moldovan Sorin
5. Sima Georgiana
6. Constantea Radu
7. Belce Cristina
8. Gliga Florin
9. Călian Petru
10. Vaida Ovidiu
11. Baciu Adriana
12. Țiriac Paul
13. Șeica George.


Alegerile parlamentare se vor desfășura duminică, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Cîmpean, despre Sabin Sărmaș: „Mai nou, la Cluj, toată lumea se pricepe la fotbal și la metrou.”

Secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, candidează la Senat din partea PNL în județul Cluj. Mai candidează secretarul de stat Ovidiu Cîmpean și actualii deputați Radu Moisin și Sorin Moldovan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter