Administrație

Echipamente medicale pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj. Investiție de 2,6 milioane lei.

Au fost achiziţionate 32 de echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Echipamente medicale pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj | Foto: Consiliul Judeţean Cluj Echipamente medicale pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj | Foto: Consiliul Judeţean Cluj

 

 


Au fost achiziţionate 32 de echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

 


„Echipamentele și aparaturile medicale de înaltă tehnologie sunt indispensabile pentru asigurarea unui act medical de cea mai bună calitate. Avem încredere că noile dotări vor contribui atât la prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale, cât și la îmbunătățirea stării de sănătate și salvarea a numeroase vieți”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, dotat cu echipamente medicale de ultimă generaţie. Investiţie de aproape 17 milioane de lei.

Spații moderne destinate serviciilor medicale de specialitate pentru copii, la Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj. Alin Tișe: „Servicii medicale de calitate, într-un spațiu funcțional și modern”.

Spații din Ambulatoriul Integrat al Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj, revitalizate. Investiție de 500.000 de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter