Administrație

Care este stadiul lucrărilor la Centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului? Dan Tarcea: „Acest centru va deveni un loc sigur și confortabil pentru 70 de vârstnici”

Lucrările la Centrul Rezidențial de Îngrijire și Asistență Socială pentru Persoanale Vârstnice de pe Calea Baciului sunt în grafic.

Lucrările la Centrul Rezidențial de Îngrijire și Asistență Socială pentru Persoanale Vârstnice de pe Calea Baciului avansează conform planului de investiție | Foto: Dan Ștefan Tarcea - Facebook Lucrările la Centrul Rezidențial de Îngrijire și Asistență Socială pentru Persoanale Vârstnice de pe Calea Baciului avansează conform planului de investiție | Foto: Dan Ștefan Tarcea - Facebook

 

 


Lucrările la Centrul Rezidențial de Îngrijire și Asistență Socială pentru Persoanale Vârstnice de pe Calea Baciului avansează conform planului de investiție. 

 


70 de vârstnici vor avea loc în centru.

CITEȘTE ȘI:
Au început lucrările la Centrul pentru vârstnici de pe Calea Baciului. Emil Boc: „Are toate facilitățile necesare pentru o viață de calitate”.

De asemenea, atât la subsolul clădirii, cât și în curte vor fi disponibile în total 20 locuri de parcare - din care 2 pentru persoanele cu dizabilități - și locuri de parcare pentru biciclete. Pentru încurajarea activităților sportive, se vor amenaja zone cu aparate de fitness, tenis de masă, șah, pistă de alergare, dar și zone de relaxare cu mobilier urban modern, umbrite de arborii și arbuștii incluși în proiect.


„Acest centru va deveni un loc sigur și confortabil pentru 70 de vârstnici, având 42 de camere spațioase și o suprafață generoasă de 1.410 mp, unde părinții și bunicii noștri vor putea să se simtă în siguranță, într-un mediu prietenos și bine îngrijiți.
Centrul va include o bibliotecă, săli de mese, precum și cabinete medicale specializate în fizioterapie și kinetoterapie, astfel încât sănătatea lor să fie mereu în prim-plan. De asemenea, vom avea spații de relaxare gândite special pentru a le oferi momente de odihnă și liniște.
Pe lângă toate acestea, ne asigurăm că vârstnicii vor avea acces la activități fizice care să îi mențină activi și sănătoși. Vom amenaja mese de ping-pong, piste de alergare și aparate de fitness, pentru ca fiecare să poată rămâne în formă și să se bucure de un stil de viață activ”, a declarat viceprimarul Dan Tarcea. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Se construiește un cămin de bătrâni în Cluj-Napoca. Contractul, semnat. Boc: „Avem grijă de părinții și de bunicii noștri!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter