Administrație

13 milioane de lei în plus pentru modernizarea drumurilor județene. Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj: „Îmbunătățirea infrastructurii rutiere, o prioritate”.

13 milioane de lei în plus pentru modernizarea drumurilor din județul Cluj.

Traseul Finișel-Muntele Rece |Foto: Consiliul Județean Cluj Traseul Finișel-Muntele Rece |Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a inițiat un proiect de hotărâre ce vizează suplimentarea cu 5.000.000 de lei a bugetului destinat executării lucrărilor de întreținere a drumurilor județene, respectiv a serviciilor aferente anotimpului rece în perioada noiembrie – decembrie 2024.

 


Proiectul vizează și suplimentarea cu 8.000.000 de lei a bugetului destinat lucrărilor de investiții care vizează drumurile județene, respectiv celor de reabilitare și modernizare finanțate din bugetul propriu al forului administrativ județean.

„Îmbunătățirea infrastructurii rutiere, o prioritate”

Alin Tișe a declarat că îmbunătățirea infrastructurii rutiere este o prioritate absolută pentru Consiliul Județean Cluj. 


,,Îmbunătățirea infrastructurii rutiere a județului Cluj reprezintă, în continuare, o prioritate absolută. Tocmai de aceea am inițiat acest demers de alocare suplimentară de fonduri, din dorința de a putea interveni pe cât mai multe sectoare ce prezintă o importanță majoră pentru locuitorii județului”, a declarat Alin Tișe. 

CITEȘTE ȘI
Drum spectaculos din zona de munte a Clujului, în proces de modernizare. Lucrări de asfaltare pe traseul Finișel-Muntele Rece.

Proiectul de hotărâre urmează a fi supus aprobării plenului în proxima ședință a Consiliului Județean Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două drumuri județene importante din Cluj vor fi modernizate

Cinci drumuri din județul Cluj, în lungime de 45 km, vor fi modernizate

Noi drumuri judeţene intră în reparaţii. Investiţie de 15 milioane de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter