Administrație

Luna de Sus, modernizată. Noi stații de autobuz, străzi reabilitate și aparate de fitness pentru locuitori

În satul Luna de Sus din comuna Florești au loc mai multe lucrări de modernizare, anunță primarul Bogdan Pivariu. Căminul Cultural a fost reparat și mai multe trotuare au fost extinse.

„Avem în derulare o serie de lucrări de modernizare în Luna de Sus. Floreștiul modern și la standarde înalte începe să prindă contur! După cum deja ați observat, am demarat o serie de lucrări de modernizare în zona Luna de Sus, o zonă intens tranzitată, mai ales în timpul anului școlar, de către copii, părinți sau bunici”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Ce lucrări au fost realizate?

Conform edilului, au fost recent finalizat următoarele lucrări:


- Amenajarea a două stații CTP
- Continuarea trotuarului până în zona străzii Eminescu, acolo unde nu exista trotuar
- Continuarea trotuarelor existente pe lângă Biserica Reformată
- Construirea rigolei pe lângă școală
- Executarea lucrărilor de reparații ale Căminului Cultural
- Amenajarea curții Căminului Cultural, astfel încât accesul la grădiniță să se poată face prin curtea căminului cultural pentru a spori siguranța copiilor.

De asemenea, Pivariu anunță că se află în curs de finalizare lucrarea de înlocuire a conductei de apă pe strada Mică și se lucrează la reabilitarea străzii Florilor.


Până la finalul acestui an, autoritățile locale își propun să finalizeze montarea unor aparate de fitness outdoor pe strada Mică, vizavi de Căminul Cultural.

CITEȘTE ȘI:

Dezvoltarea Floreștiului, impusă de creșterea populației. Noi străzi vor fi proiectate, iar arterele existente se modernizează

Ultimele Stiri
abonare newsletter