Anunțuri

Comunicat de presă - „Consolidarea poziției PEDIPAT S.R.L. pe piața serviciilor medicale de anatomie patologică din regiunea Nord-Vest”

                                                                                                            20.12.2023

„Consolidarea poziției PEDIPAT S.R.L. pe piața serviciilor medicale de anatomie patologică din regiunea Nord-Vest”


PEDIPAT S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, în calitate de Beneficiar, a finalizat implementarea proiectului cu titlul „Consolidarea poziției PEDIPAT S.R.L. pe piața serviciilor medicale de anatomie patologică din regiunea Nord-Vest”, proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, cod SMIS 157871.Proiectul a fost implementat în baza Contractului de finanţare nr.6/11.11.2022, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat consolidarea poziției societății PEDIPAT  S.R.L. pe piața serviciilor medicale din regiunea Nord-Vest prin realizarea de investiții specifice necesare refacerii capacității de reziliență, ca urmare a daunelor provocate de criza în contextul pandemiei de COVID-19.


Principalele rezultate obținute în urma implementării proiectului sunt:

  • Îmbunătățirea serviciilor de anatomie patologică (servicii de histopatologie și servicii de imunohistochimie) la nivelul PEDIPAT S.R.L., ca urmare a achiziționării unui procesor de țesuturi și a unui procesor de imunohistochimie. Cu ajutorul acestor echipamente se realizează un diagnostic precis, erorile umane sunt reduse substanțial, crește calitatea proceselor de lucru, este optimizat timpul de prelucrare a probelor și va crește eficiența muncii;
  • Achiziționarea unui autoturism electric și a unui sistem fotovoltaic în vederea asigurării unei contribuții substanțiale a societății la atenuarea schimbărilor climatice, prin reducerea consumului de energie precum și a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Valorea totală a proiectului a fost de 888.333,02 lei, din care valoarea cofinanțării UE a fost de 524.120,42 lei.
Proiectul a fost implementat în perioada 11.11.2022-31.12.2023.
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.


Date de contact:
Str. Decebal nr. 96, ap. 1, Cluj-Napoca
pedipatsrl@gmail.com
0264 432 125

Ultimele Stiri
abonare newsletter