Anunțuri

CTP Cluj-Napoca – Anunț suplimentare linii de transport cu ocazia Festivalului Untold

                                       

 În atenția  publicului  călător !


Pe durata desfășurării Festivalului Untold, în perioada 08.08.2024 – 11.08.2024, Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. va suplimenta semnificativ liniile de transport în comun care deservesc zona centrală: 24b Unirii-Vivo, 30 Grigorescu – A.Vlaicu, 31 Piața Mihai Viteazul – Calea Baciului, 33 Zorilor – Piața Gării, 44 Grigorescu – Soporului, 47 Harghitei – Piața Mihai Viteazul, M26 Uzinei Electrice – Cetate.

În functie de gradul de încărcare al mijloacelor de transport în comun, vor fi suplimentate numărul vehiculelor în circulație.


În Municipiul Cluj-Napoca, transportul de noapte va fi prelungit până dimineața la iîceperea programului de zi. Astfel, pe perioada de noapte, vor circula la interval de 30 minute următoarele linii de transport: 54N cartier Zorilor – cartier Grigorescu, 5N Aeroport – zona centrală – P-ța Gării si 25N: Strada. Bucium – zona centrală – Strada. Unirii.

Pe perioada desfășurării evenimentelor, primăriile comunelor Baciu, Florești și Apahida sprijină deplasarea locuitorilor către Festivalului Untold, asigurând program prelungit de noapte pe liniile M31 Baciu – Piața Mihai Viteazul, M26 Cetate Florești – Uzinei Electrice și M41 Apahida – Aurel Vlaicu. Programele de circulație vor putea fi consultate pe site-ul companiei: www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil www.tranzy.ro.


Pentru transportul de noapte, biletele de noapte au prețul de 5 lei. Nici un alt titlu tarifar sau abonament NU ESTE VALABIL pe cursele de noapte. Biletele de călătorie se pot procura de la POS în mijlocul de transport si prin aplicatia 24 Pay.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter