Anunțuri

CTP CLUJ-NAPOCA anunță suplimentarea mijloacelor de transport în comun cu aprox. 25%, începând cu data de 09.09.2024, ca urmare a începerii anului școlar și a revenirii din concedii a populației active

                                      ÎN ATENȚIA PUBLICULUI CĂLĂTOR!
 

          Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță publicul călător că numărul mijloacelor de transport în comun aflate în circulație se va suplimenta cu aproximativ 25%, începând cu data de 09.09.2024, ca urmare a începerii anului școlar și a revenirii din concedii a populației active. 


         Noile programe vor putea fi consultate pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil www.tranzy.ro.

         În colaborare cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, se va relua de marți, 10.09.2024, transportul elevilor din clasele 0 – 4 cu autobuze dedicate, pe 14 trasee, din cartierele Mănăștur, Zorilor - Făget, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua, zona Iris şi Lombului spre liceele din centrul orașului.

         Traseele sunt deja cunoscute de elevi si de aparținătorii acestora. Liceele deservite sunt: Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Liceul Teoretic Avram Iancu, Colegiul de Muzică Sigismund Toduță, Seminarul Teologic Ortodox, Seminarul Bathory Istvan, Liceul Teoretic Bathory Istvan, Colegiul Național Emil Racovită, Liceul Teologic Reformat, Liceul Teoretic Apaczai Csere Janos, Liceul Teoretic Gheorghe Șincai, Colegiul Național George Cosbuc.


         Pentru mai multe detalii privind programul autobuzelor școlare accesați link-ul https://ctpcj.ro/index.php/ro/orare-linii/transport-elevi.

         De asemenea, toți elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate, având inscripția „TRANSPORT ELEVI”, cu plecări după ora 7:10 din cartiere spre centrul municipiului și reîntoarcerea în jurul orei 14:00, pe următoarele linii: 

Autobuze: 9 – 24 – 30 – 31 – 35 – 39 – 42 – 43B – 46B
Troleibuze: 3 – 5 – 6 – 2
• Tramvaie: 101 – 102.

Primăria va subvenționa transportul elevilor din Colonia Sopor, Valea Fânațelor, respectiv Colonia Pata Rat, până în Cluj-Napoca.


      Se efectuează în continuare transportul persoanelor cu dizabilități neuromotorii, cu microbuze special dotate, pe trasee stabilite de comun acord cu Primăria municipiului Cluj–Napoca și, respectiv cu Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca , Asociația Caritatea Umanitar Internațională, Grădinița Malteza, Asociația pentru Protejarea și Ajutorarea Handicapaților Motor (Centrul de zi Napoca Proteus, Clubul Prietenia si Tânărul Singuratic), Asociația Hans Spalinger, Școala Gimnazială Specială Transilvania Baciu. 

      În colaborare cu Primăria comunei Florești, se va relua  tot de marți, 10.09.2024, transportul elevilor la școlile Dumitru Tăuțan și Gheorghe Șincai din Florești, cu autobuze dedicate, pe 6 trasee.


                            Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

Ultimele Stiri
abonare newsletter