Economie

Cresc prețurile la carburant. Benzina s-a scumpit cu 4 bani pe litru.

Începutul lunii august vine cu noi creșteri ale prețurilor la carburant. Astfel că vineri, 2 august, benzina s-a scumpit brusc cu 4 bani pe litru.

Cresc prețurile la carburant. Benzina s-a scumpit cu 4 bani pe litru. | Foto: pexels.com Cresc prețurile la carburant. Benzina s-a scumpit cu 4 bani pe litru. | Foto: pexels.com

 

 


Vineri au avut loc noi creșteri la prețurile de la carburant. Românii care vor să-și alimenteze autoturismele trebuie să fie atenți, deoarece prețurile la benzină au crescut față de ziua precedentă. 

 


Cu cât au crescut prețurile la carburant?

Prețurile pentru benzină au crescut cu 4 bani pe litru, astfel că un litru de benzină a ajuns să coste între 7,28 şi 7,5 lei, iar un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,92 şi 8,19 lei. Pentru șoferii ce folosesc motorina ca și carburant, prețurile se mențin ca în ziua precedentă, astfel că un litru de motorină standard costă între 7,43 şi 7,53 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,79 şi 8,08 lei.

La prețuri mai scăzute se menține GPL-ul, care are o ușoară scădere față de ziua precedentă. Un litru de GPL costă între 3,41 şi 3,43 lei.


Articol scris de Alina Petric

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Carburanții se scumpesc din nou de la 1 iulie. Cât se va adăuga la preț după majorarea accizelor?

S-a scumpit benzina cu 9-10 bani/litru. De ce cresc preţurile carburanților?

Ultimele Stiri
abonare newsletter