Economie

Gerovital Plant „înverzeşte”

<p><img class="caption" src="documente/stories/03_martie/09_ziua/gerovital-plant.jpg" border="0" alt="gerovital plant" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Prin reîmprospătarea imaginii, Gerovital Plant, gamă aparţinând producătorului clujean Farmec, vrea să-şi păstreze poziţia de lider în segmentul produselor de îngrijire a feţei.</p>

Cocoon Group a realizat noul design de ambalaj al gamei Gerovital Plant, care face parte din portofoliul de produse al companiei Farmec S.A.

„Gerovital Plant este una dintre cele mai bine vândute game Farmec, contribuind an de an la poziţionarea noastră pe primul loc în segmentul de îngrijire a feţei în România. Succesul de care se bucură gama pe piaţă ne-a determinat să o extindem, să dezvoltăm formule noi, dar şi să realizăm un design care să reflecte schimbarea”, a declarat Ioana Borza, marketing manager Farmec Cluj-Napoca.


Noua gamă Gerovital Plant include produse de îngrijire a feţei, corpului şi părului, cu extract bio de Floare de Colţ. Ca urmare a acestor schimbări, a avut loc şi revigorarea ambalajului, care apare acum în culorile dominante alb şi verde. Cocoon Bucharest a integrat şi un icon care menţionează Floarea de Colţ ca ingredient unic, adăugând un simbol al ecocertificarii extractului de plantă folosit. Pentru campania de comunicare a noii game Gerovital Plant, Cocoon Bucharest a colaborat cu Spoon Media şi Cupid Advertising. Gama este susţinută de imaginea cântăreţei Paula Seling.

Compania clujeană a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri de 95,9 milioane lei, în creştere cu 10% faţă de 2009, Farmec fiind lider în volum pe segmentele de îngrijire a feţei, demachiere, creme de mâini şi, valoric, pe segmentul tratamentelor pentru păr. „Am încheiat un an dificil cu rezultate peste aşteptări, în condiţiile în care, în primele luni, obiectivul nostru de creştere era de 5%”, a declarat Mircea Turdean, directorul general al Farmec. El a precizat că motorul creşterii au fost lansările, susţinute de investiţii în marketing şi de o prezenţă mai vizibilă în principalele canale de distribuţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter