Economie

Cursuri gratuite despre cum se găseşte un loc de muncă

<p /><img src="documente/stories/04_aprilie/06_ziua/targul-de-joburi-mod.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Şomerii, dar nu numai, vor fi învăţaţi cum să-şi scrie corect CV-ul şi cum să se prezinte în faţa angajatorului la interviu.

Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” începe înscrierile pentru sesiunile de instruire din cadrul proiectului „Cum găseşti o carte de... muncă?”.

Scopul proiectului îl reprezintă crearea unui serviciu inovativ de bibliotecă prin care toate persoanele interesate vor fi instruite cum să întocmească corect un CV, o scrisoare de intenţie, cum să susţină un interviu de angajare şi să caute un loc de muncă. Proiectul a fost declarat câştigător al Concursului de Participare Comunitară, organizat de IREX (International Research and Exchanges Board), ediţia noiembrie-decembrie 2010, cu tema “Servicii şi programe inovative în bibliotecă”.


Perioada de înscriere în proiect este 4 - 29 aprilie, la toate secţiile şi filialele Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj. Sesiunile de instruire sunt gratuite, vor începe în data de 9 mai şi vor avea loc la sediul central al bibliotecii judeţene, de pe Calea Dorobanţilor, nr.104.

„Ne-am bucura dacă un număr cât mai mare de persoane interesate, în special clujeni aflaţi în căutarea unui loc de muncă dar nu numai, ar profita de această oportunitate şi s-ar înscrie la sesiunile de instruire gratuită. Utilizarea de către biblioteca noastră judeţeană a acestor tehnici inovative şi a tehnologiilor informatice sunt de natură să contribuie la o mult mai facilă integrare pe piaţa muncii a unor persoane aflate în nevoie, ceea ce este mai mult decât lăudabil şi satisfăcător” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter