Educație

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni. 26 de premii I la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, etapa interjudețeană

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Olimpiada naţională de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial, etapa interjudețeană, 22-23 martie 2024.

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Olimpiada naţională  de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial, etapa interjudețeană, 22-23 martie 2024/ Foto: IȘJ Cluj Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Olimpiada naţională de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial, etapa interjudețeană, 22-23 martie 2024/ Foto: IȘJ Cluj

 

 


Cei mai buni elevi la interpretare instrumental, din județul Cluj, au participat, în perioada 22 -23 martie 2024, la Olimpiada naţională de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial, etapa interjudețeană, organizată la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță” Cluj-Napoca.

 


La acest concurs participă, anual, elevii calificați la faza interjudeteană, din județele Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj, în vederea pregătirii acestora pentru etapa națională a Olimpiadei de interpretare instrumentală pentru învățământul gimnazial.

Județul Cluj a fost reprezentat la disciplina interpretare instrumentală de 67 de elevi ai claselor a V-a - a VIII-a, obținând 26 Premii I, 19 Premii II, 19 Premii III și 3 Mențiuni. Repartizarea premiilor obținute pentru unitățile de învățământ preuniversitar participante, din județul Cluj, se prezintă astfel: 


  • Colegiul de Muzică „Sigismund Toduță” Cluj-Napoca: 23 (premiul I); 12 (premiul II); 13 (premiul III) 
  • Liceul Teoretic Elf Cluj-Napoca: 2 (premiul II)
  • Școala Gimnazială de Muzică „Augustin Bena” Cluj-Napoca 3 (premiul I); 5 (premiul II); 6 (premiul III); 3 (mențiuni) 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul interjudețean de matematică și informatică. La acest concurs participă elevii din loturile județene.

Încă 470 de elevi din Cluj beneficiază de programul „O masă caldă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter