Educație

Studenții UBB, în finala unei competiții internaționale de studii de caz din Viena

Studenții Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în finala competiției internaționale de studii de caz Modul Business Championship, organizată în Viena.

Studenții UBB, în finala competiției internaționale de studii de caz Modul Business Championship, organizată în Viena/Foto: Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca Studenții UBB, în finala competiției internaționale de studii de caz Modul Business Championship, organizată în Viena/Foto: Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

 

 


Două echipe studențești reprezentând Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), alături de alte 7 echipe de la universități din 5 țări diferite, au reușit să se califice în runda finală a competiției internaționale de studii de caz Modul Business Championship, organizată în Viena de către Universitatea Modul din Viena și Mathias Corvinus Collegium (MCC).

 


În baza unei runde online de calificare, studenții Universității Babeș-Bolyai au reușit să se califice în finala competiției cu 2 echipe, iar apoi au realizat performanța de a ocupa atât locul întâi, cât și locul trei al podiumului.

Studenții UBB, în finala competiției internaționale de studii de caz Modul Business Championship, organizată în Viena/Foto: Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca

Echipa câștigătoare a fost formată din studenții: Ábrán Kinga-Réka (Gestiunea Financiară Corporativă, masterat, anul 2), Pastor Kende-Ferenc (Managementul Afacerilor, masterat, anul 1) și Szekernyés Péter (Managementul Afacerilor, masterat, anul 1). Echipa care a obținut premiul III al competiției a fost compusă din studenții: Forró Gellért (Finanțe și Bănci, anul 1), Hadnagy Magor (Management, anul 1) și Ilyés Tamás (Management, anul 1). Echipele studențești din Cluj-Napoca au fost coordonate de prof. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr. Györfy Lehel-Zoltán, lect. univ. dr. Rácz Béla-Gergely, respectiv drd. Izsák Réka.


Obiectivul echipelor participante la competiție a fost dezvoltarea unei strategii pentru menținerea și creșterea competitivității căilor ferate austriece (Österreichische Bundesbahnen - ÖBB). Studenții au avut la dispoziție 24 de ore pentru elaborarea soluțiilor. Prezentarea soluțiilor a avut loc în a doua zi a competiției în fața unui juriu compus din profesioniști din mediul de afaceri.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

UBB va avea un program de licență în Inginerie Medicală, din anul universitar 2024-2025

UBB Cluj sprijină 79 de studenți defavorizați pentru finalizarea studiilor

Ultimele Stiri
abonare newsletter