Educație

Bacalaureat 2024. 35 de elevi clujeni nu s-au prezentat la proba scrisă la Limba și literatura română.

35 de elevi clujeni nu s-au prezentat la proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat.

35 de elevi clujeni nu s-au prezentat la proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat| Foto: Emil Boc - Facebook 35 de elevi clujeni nu s-au prezentat la proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat| Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Probele scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, au debutat luni, 1 iulie 2024, cu proba scrisă la Limba și literatura română, proba E.a), în 17 centre de examen organizate la nivelul județului Cluj.

35 de candidați nu s-au prezentat

La prima probă scrisă au fost prezenți 4.411 candidați, iar 35 de candidați nu s-au prezentat la această probă scrisă. În județul Cluj, nu s-au înregistrat situații care să impună desfășurarea acestei probe cu subiecte de rezervă și nici situații de fraudă sau tentativă de fraudă. 


Subiectele și baremele de corectare pentru proba scrisă la Limba și literatura română – proba E.a) au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, astăzi, 1 iulie 2024, la ora 15:00.

Marți, 2 iulie 2024 va avea loc proba scrisă obligatorie a profilului–proba E.c), iar joi, 4 iulie 2024, este programată să se desfășoare proba scrisă la alegere a profilului și a specializării–proba E.d). Vineri, 5 iulie 2024 va avea loc proba scrisă la limba și literatura maternă–proba E.b).


Afișarea primelor rezultate va avea loc în data de 8 iulie (până la ora 12:00), iar contestațiile se pot depune în intervalul orar 12:00-18:00, în aceeași zi. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 12 iulie. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bacalaureat 2024. Ce subiecte au primit elevii la proba scrisă de la Limba și literatura română.

Peste 4.620 de absolvenți ai claselor a XII-a, din județul Cluj, susțin probele scrise din cadrul Examenului Național de Bacalaureat

Ultimele Stiri
abonare newsletter