Educație

Profesor de la UBB Cluj, distins cu prestigiosul Advanced Materials Award 2024. Daniel David, rectorul UBB: „Este excelent să vedem că munca colegilor noștri sunt recunoscute la nivel internațional”

Profesorul Lucian Baia, cadru didactic la Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), a fost distins cu prestigiosul Advanced Materials Award 2024.

Profesorul Lucian Baia, cadru didactic la Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), a fost distins cu prestigiosul Advanced Materials Award 2024 | Foto: Universitatea Babeş-Bolyai - Facebook Profesorul Lucian Baia, cadru didactic la Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), a fost distins cu prestigiosul Advanced Materials Award 2024 | Foto: Universitatea Babeş-Bolyai - Facebook

 

 


Profesorul Lucian Baia, cadru didactic la Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), a fost distins cu prestigiosul Advanced Materials Award 2024.

 


Distincția a fost acordată în cadrul celei de-a 62-a ceremonii IAAM, desfășurată între 29-31 octombrie 2024, la Stockholm, Suedia, cu prilejul celei de-a 62-a Adunări a Congresului pentru Materiale Avansate, și vine ca o recunoaștere a contribuției remarcabile și a cercetărilor inovatoare desfășurate de prof. univ. dr. Lucian Baia în domeniul Științei și Tehnologiei Materialelor Avansate. 

„Este excelent să vedem că munca și dedicarea colegilor noștri sunt recunoscute la nivel internațional, iar premiul primit acum de profesorul Lucian Baia, pe care îl felicităm pentru această realizare de excepție, este o nouă confirmare a faptului că Universitatea Babeș-Bolyai stă la aceeași masa cu marile universități avansate de cercetare din lume”, afirmă rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Întâlnire în Italia a rectorilor celei mai vechi universități din țară, UBB Cluj, și celei mai vechi universități din lume

Cercetătorii UBB au descoperit o plantă care trăiește de peste 60.000 de ani în Carpați. Este una dintre cele mai vechi ființe vii de pe planetă.

abonare newsletter