Electric Castle

Electric Castle dă startul unei noi provocări: Găsește un papagal, învață-l să spună „Bonțida Fever” și primești un abonament pe viață la festival.

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente din România, dă startul unei noi provocări pentru fanii festivalului.

Cei interesați trebuie să găsească un papagal și să-l învețe să spună „Bonțida Fever”| Foto: Electric Castle - Facebook Cei interesați trebuie să găsească un papagal și să-l învețe să spună „Bonțida Fever”| Foto: Electric Castle - Facebook

 

 


Organizatorii festivalului Electric Castle pun la bătaie un abonament pe viață și cinci abonamente de acces general la ediția din 2024 pentru cei care vor reuși să ducă la bun sfârșit noua provocare.

 

Ce trebuie să faci

Cei interesați trebuie să găsească un papagal, să-l învețe să spună „Bonțida Fever”, să filmeze momentul și să-l posteze pe Instagram Stories, adăugând sticker-ul „Bonțida Fever” și să eticheteze pagina Electric Castle, până în data de 16 Iulie 2024.


Primul care postează va primi din partea organizatorilor un abonament pe viață la Electric Castle, în timp ce alți cinci câștigători vor avea abonamente de acces general pentru ediția din 2024.

Electric Castle are loc în perioada 17-21 iulie 2024 și este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din România. Concertele live se desfășoară pe scenele indoor ale Castelului Banffy din Bonțida sau în aer liber.


Articol scris de Ilinca Dandoczi

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două săptămâni până la Electric Castle! Trenurile vor avea o oprire suplimentară în Bonțida.

Surprize pentru copii la Electric Castle 2024. Ateliere muzicale, origami și jocuri de cercetași.

abonare newsletter