Electric Castle

Două săptămâni până la Electric Castle! Trenurile vor avea o oprire suplimentară în Bonțida.

Au mai rămas doar două săptămâni până la Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, motiv pentru care CFR Călători anunță suplimentarea opririlor la Bonțida.

Festivalul Electric Castle se apropie cu pași repezi | Foto: monitorulcj.ro Festivalul Electric Castle se apropie cu pași repezi | Foto: monitorulcj.ro

 

 


Două săptămâni ne mai despart până la Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, motiv pentru care CFR Călători anunță suplimentarea opririlor la Bonțida Hm.

 


În perioada 16/17 - 21/22 iulie 2024, mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată o oprire la Bonțida Hm, suplimentar față de trenurile care au deja oprire, cu prilejul Festivalului Electric Castle.

Trenuri cu oprire suplimentară la Bonțida Hm:


  • în perioada 16 -21 iulie 2024
    IR 1830 Galați – Cluj Napoca
  • în perioada 16/17 -21/22 iulie 2024
    IR 1837 Iași – Cluj Napoca
    IR 1838 Cluj Napoca – Iași
    IR 1765 Timișoara Nord – Iași
    IR 1753 Iași – Timișoara Nord
  • în perioada 17 -21 iulie 2024
    IR 1832 Cluj Napoca – Galați
    IR 1831 Timișoara Nord – Iași
    IR 1833 Iași – Timișoara Nord
  • în perioada 17 -22 iulie 2024
    R 4110 Cluj Napoca – Sighetu Marmației
    R 4009 Dej Călatori – Cluj Napoca
    R 4020 Baia Mare – Cluj Napoca
    R 4022 Cluj Napoca – Baia Mare
  • va circula suplimentar în zilele de 20 și 21 iulie 2024
    R 4301 Dej Călători – Cluj Napoca

Modalități de cumpărare bilete de tren

„Dacă doriți să circulați cu trenul în aceste zile de festival, aveți la dispoziție mai multe modalități prin care vă puteți cumpăra bilet de tren, după cum urmează: 

online, direct de pe cfrcalatori.ro ;
din aplicația mobilă – CFR Călători bilete online (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);
de la automatele de vânzare bilete din stații
direct de la casele de bilete din stațiile CFR
de la personalul de tren, cu condiția solicitării biletului imediat după urcarea în tren din punctele unde nu sunt case de bilete/automate de vânzare bilete.


Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

De asemenea, cei interesați pot vizualiza toate trenurile ce au oprire la Bonțida Hm, în modulul de căutare de pe www.cfrcalatori.ro.


Comuna Bonțida, aflată la 30 km distanță de Cluj Napoca și la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401 care asigură legătura între Cluj Napoca și nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de haltele CFR Bonțida și Răscruci.”, transmite CFR Călători.

Electric Castle are loc în perioada 17-21 iulie 2024 și este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din România. Concertele live se desfășoară pe scenele indoor ale Castelului Banffy din Bonțida sau în aer liber.

Articol scris de Ilinca Dandoczi

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Surprize pentru copii la Electric Castle 2024. Ateliere muzicale, origami și jocuri de cercetași.

O experiență de festival sustenabilă la Electric Castle 2024. Organizatorii își doresc să reducă semnificativ cantitatea de deșeuri din sticle de plastic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter