Electric Castle

Surprize pentru copii la Electric Castle 2024. Ateliere muzicale, origami și jocuri de cercetași.

Și cei mici vor avea un loc special unde se vor distra la Electric Castle care va avea loc în perioada 17 – 21 iulie 2024, pe domeniul Banffy din Bonțida.

Surprize pentru copii la Electric Castle | Foto: monitorulcj.ro Surprize pentru copii la Electric Castle | Foto: monitorulcj.ro

 

 


Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, nu își uită nici în acest an cei mai tineri participanți. Electric Castle 2024 promite să fie o experiență memorabilă pentru toți membrii familiei, aducând în prim-plan o serie de activități captivante dedicate copiilor.
 

„Melodii mici și distracție mare te așteaptă la Kids Corner, locul de joacă al copiilor tăi!”, au transmis organizatorii.


De exemplu, organizatorii au pregătit o serie de ateliere muzicale interactive, sub îndrumarea unor muzicieni profesioniști.

Activitățile zilei de miercuri, 17 iulie | Foto: Electric Castle - Facebook
Activitățile zilei de joi, 18 iulie | Foto: Electric Castle - Facebook
Activitățile zilei de vineri, 19 iulie | Foto: Electric Castle - Facebook
Activitățile zilei de sâmbătă, 20 iulie | Foto: Electric Castle - Facebook
Activitățile zilei de duminică, 21 iulie | Foto: Electric Castle - Facebook

Un festival pentru întreaga familie

Electric Castle 2024 își propune să fie mai mult decât un simplu festival de muzică. Prin includerea acestor activități diverse pentru copii, evenimentul devine un loc unde întreaga familie se poate bucura de momente speciale împreună.


Electric Castle 2024 vine cu un Line-up de excepție

Cu o listă impresionantă de artiști internaționali și locali, precum și o varietate de activități pe tot parcursul festivalului, Electric Castle promite să fie un spectacol muzical și cultural captivant.

În luna aprilie organizatorii Electric Castle au anunțat lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă, la cea de-a 10-a ediție a festivalului de la Bonțida.


Cap de afiș este cântărețul de reggae și dancehall, Sean Paul, nominalizat la Billboard Music Awards, cu un palmares impresionant - 1.2 miliarde de ascultări doar in 2023) și premii Grammy, AMA, Billboard.

În registrul opus, Paolo Nutini vine cu un cocktail de rock și soul, o voce care răscolește emoții și peste 20 de ani de carieră care i-au adus milioane de fani. Cei doi se alătură unui anturaj muzical creat de organizatori pentru a scoate fanii festivalului din zona de confort.


Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina KravitzHernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, KungsTodd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții. 

Cu Marc RebilletShaquille O’Neal aka DJ Diesel, vedetă NBA, convertită în star drum and bass, Sevdaliza, artista ce experimentează cu ritmurile iraniene în muzica pop, și L'Entourloop, proiectul colectiv condus de doi francezi ce pozează în „bunici ai hip-hopului”, Electric Castle refuză rețetele în line up și își urmează propriul instinct creativ.

CITEȘTE ȘI: 
Rema, senzația afrobeat, se alătură artiștilor din line-up-ul Electric Castle 2024

Ediția din acest an a festivalului va continua tradiția sa de a găzdui o gamă diversă de genuri muzicale, de la indie și electronic până la rock și hip-hop. Cu headlineri de calibru, fanii muzicii vor avea parte de spectacole incendiare și momente memorabile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O experiență de festival sustenabilă la Electric Castle 2024. Organizatorii își doresc să reducă semnificativ cantitatea de deșeuri din sticle de plastic.

O lună până la Electric Castle. Vezi în ce zi cântă artistul preferat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter