Electric Castle

Surpriză pentru festivalierii care merg la Electric Castle. Vor avea cazare gratuită pentru căței.

Într-o inițiativă inovatoare și prietenoasă cu animalele, un renumit brand de hrană și accesorii pentru animalele de companie, în colaborare cu festivalul Electric Castle, anunță lansarea unui program de cazare gratuită pentru căței la hoteluri specializate pe durata festivalului.

Cazare gratuită pentru căței| Foto: Electric Castle - Facebook Cazare gratuită pentru căței| Foto: Electric Castle - Facebook

 

 


Electric Castle, festivalul cunoscut pentru locația sa unică la Castelul Banffy din Bonțida și pentru experiențele muzicale de neuitat, devine un exemplu de bună practică în industria evenimentelor, arătând că și animalele de companie pot face parte din distracție.

 


În colaborare cu un cunoscut brand de mâncare și accesorii pentru animalele de companie, oferă 100 de locuri la hoteluri de căței din București, Cluj și Timișoara pentru prietenii blănoși ai participanților la festival. Părinții de căței care merg la Electric Castle se pot înscrie prin formularul oficial în care trebuie să completeze un chestionar despre prietenul blănos. Apoi, își pot lăsa patrupezii pe mâini sigure pentru a se bucura de festival. 

Părinții de căței se pot înscrie în perioada 5-9 iulie prin completarea formularului în care vor include informații detaliate despre patrupezi. Selecția și validarea se vor face în perioada 10-15 iulie în funcție de criteriile de eligibilitate și în ordinea înscrierii. În urma validării, participanții vor primi un cod pe care îl vor folosi în momentul rezervării locului la hotelul pentru căței. Apoi, blănoșii vor putea fi cazați oricând în intervalul ales din perioada 17-21 iulie.


Participanții la concurs pot câștiga un loc dintr-o listă de 10 hoteluri din București, Cluj și Timișoara care au pregătit deja spații confortabile pentru cățeii ai căror părinți se vor afla la festival în perioada 17-21 iulie: Hotel Ham Ham din Cluj, Planeta Ham Ham din București, Ringstar Pet Hotel din București, ZenPet Club din București, Very Important Pets din București, Pet Resort din București, Urban Pets din București, Dog Resort din București, Hotel Canin din Timișoara, Fabiss din Timișoara.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Electric Castle revine în atenția fanilor cu o nouă provocare: Întâmpină pe cineva la aeroport sau la gară cu semnul „Bonțida Fever”

Cu ce să mergi la Electric Castle pentru a evita aglomerația?

Ultimele Stiri
abonare newsletter