Timp Liber

Electric Castle revine în atenția fanilor cu o nouă provocare: Întâmpină pe cineva la aeroport sau la gară cu semnul „Bonțida Fever”

Organizatorii Electric Castle vin cu o nouă provocare pentru fanii festivalului. Întâmpină pe cineva la aeroport sau la gară cu semnul „Bonțida Fever”

Electric Castle revine în atenția fanilor cu o nouă provocare | Foto: Electric Castle - Facebook Electric Castle revine în atenția fanilor cu o nouă provocare | Foto: Electric Castle - Facebook

 

 


Au mai rămas doar două săptămâni până la unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, iar organizatorii sunt dispuși să le ofere fanilor abonamente pe gratis, în schimbul unor provocări. 

 


Dacă în urmă cu câteva zile, Electric Castle a dat startul provocării de a-ți învăța papagalul să spună „Bontida Fever” în schimbul unui abonament pe viață a altor cinci valabile pentru ediția din 2024, acum, organizatorii vin cu un challenge ceva mai ușor pentru cei care vor să ia parte gratuit la un nou capitol din povestea festivalului. 

Citește și: 
Electric Castle dă startul unei noi provocări: Găsește un papagal, învață-l să spună „Bonțida Fever” și primești un abonament pe viață la festival.

Despre ce este vorba?

Noua provocare constă în a întâmpina pe cineva la aeroport sau la gară cu semnul „Bonțida Fever”. Descărcați un PDF cu „Bonțida Fever”, imprimați-l, mergeți la aeroport sau la gara centrală și întâmpină pe cineva la sosiri. 


Filmează tot momentul și postează-l pe Instagram Stories, adăugând sticker-ul „Bonțida Fever” și etichetează pagina de Instagram Electric Castle. 

Organizatorii vor alege 5 câștigători care vor primi câte un abonament pentru Electric Castle, ediția din 2024. Termenul limită este până în 5 iulie 2024, la miezul nopții. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Două săptămâni până la Electric Castle! Trenurile vor avea o oprire suplimentară în Bonțida.

Surprize pentru copii la Electric Castle 2024. Ateliere muzicale, origami și jocuri de cercetași.

Ultimele Stiri
abonare newsletter