Electric Castle

Începe EC10! Peste 250 de pompieri și 78 de medici SMURD mobilizați. Un elicopter va survola zona.

Astăzi începe festivalul Electric Castle. Sute de polițiști, jandarmi, pompieri și medici vor asigura o atmosferă perfectă pentru festivalieri și fără incidente.

Începe EC10| Foto: Electric Castle Începe EC10| Foto: Electric Castle

 

 


Sute de polițiști, jandarmi, pompieri și medici vor asigura o atmosferă perfectă pentru festivalieri și fără incidente la ediția de anul acesta a festivalului Electric Castle. 

 


Jandarmii cu câini vor patrula zona 24 ore din 24

Pe parcursul celor cinci zile de Electric Castle, efective de jandarmi vor acționa zilnic în cadrul patrulelor pedestre și echipajelor auto, o atenție deosebită fiind acordată zonelor din apropierea festivalului, inclusiv zonelor de acces în festival.

Totodată, vor fi constituite echipe mobile de intervenție și echipaje cu câini de serviciu, 24 de ore din 24, pregătite să intervină în orice situație.


CITEȘTE ȘI:
Nu vă înghesuiți! EC se deschide DOAR LA ORA 16!

Peste 250 de pompieri, 78 medici SMURD și peste 30 de paramedici voluntari, vor fi prezenți la festival. Zilnic, vor fi dislocate autospeciale pentru stingerea incendiilor și ambulanțe SMURD în perimetrul festivalului.

Un elicopter va survola zona festivalului

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, alături de polițiști rutieri din alte inspectorate, vor asigura menținerea unui trafic rutier sigur pe durata festivalului. Un elicopter tip EC-135 al Inspectoratului General de Aviație va monitoriza traficul și va coordona în timp real dispozitivele de poliție pentru a asigura fluența circulației.


Polițiști specializați în combaterea traficului și consumului de substanțe psihoactive vor fi prezenți pe toată durata festivalului, folosind echipaje canine pentru descurajarea activităților ilegale. Participanții sunt sfătuiți să respecte legile și să raporteze orice activitate suspectă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum va fi vremea la Electric Castle 2024? Va fi soare sau revin ploile „legendare” de altădată?

Astăzi începe Electric Castle. Vezi în ce zi cântă artistul preferat.

abonare newsletter