Electric Castle

Au „cucerit” castelul. Sute de tineri au dat năvală, miercuri, când porțile castelului Banffy „au căzut”. VIDEO

Au „cucerit” castelul. Zeci de festivalieri au năvălit la intrarea în incinta festivalului Electric Castle, când porțile s-au deschis.

A început EC10| Foto: Roxana Maura- monitorulcj.ro A început EC10| Foto: Roxana Maura- monitorulcj.ro

 

 


Pe o căldură sufocantă, sute de tineri au așteptat să se deschidă porțile festivalului Electric Castle. 

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

Unii au așteptat acest moment încă de anul trecut. Cum era de așteptat, prima oprire a tinerilor a fost la panoul de primire pentru a imortaliza momentul.


Prima oprire a tinerilor a fost la panoul de primire pentru a imortaliza momentul. | Foto: Roxana Maura - monitorulcj.ro

Cu ce să mergi la Electric Castle pentru a evita aglomerația?

Tot online, participanții își pot achiziționa biletele de tren și autobuz, mijloacele de transport recomandate pentru a ajunge în Bonțida. Participanţii pot lua autobuzele spre Electric Castle din Cluj-Napoca, la Iulius Mall și Expo Transilvania. Organizatorii au publicat și rutele auto de acces, mașinile care vin cu toate locurile ocupate beneficiind de gratuitate pe unul dintre cele peste 3.000 de locuri de parcare disponibile. Accesul în parking poate fi și el achitat online, înainte de a ajunge în aria festivalului. 

Siguranţa participanţilor la Electric Castle

Peste 1.500 de oameni se vor ocupa de siguranța participanților, echipe proprii ale festivalului și ale autorităților. Electric Castle are propriul număr de urgență 0733 070 026 disponibil non stop și 3 puncte de prim-ajutor. Rămâne în vigoare și codul “Angel shot”. Pentru prima dată, în festival pot fi accesate punctele G-Info Spot unde sunt puse la dispoziție informații și resurse pentru siguranță sexuală. 


CITEŞTE ŞI
Electric Castle 2024! Campingul, deschis pentru a-i primi pe cei 18.000 de festivalieri.

De asemenea, două stații de hidratare gratuite sunt pregătite pentru zilele caniculare ce se anunță. Punctele de hidratare, scenele și toate activitățile de la EC 10 pot fi găsite pe harta festivalului, disponibilă pe EC app. 

Electric Castle debutează, astăzi, cu Reel Party by BT & DJ Yoda, un concept primit cu entuziasm la edițiile trecute. 


Lineup-ul pentru ziua de miercuri | Foto: Electric Castle – Facebook


Articol scris de Bianca Preda

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum va fi vremea la Electric Castle 2024? Va fi soare sau revin ploile „legendare” de altădată?

Astăzi începe Electric Castle. Vezi în ce zi cântă artistul preferat.

abonare newsletter