Electric Castle

Electric Castle 2024. Peste 34.000 de participanţi în prima zi de festival.

Electric Castle începe cu prognoze bune: încă din prima zi de festival, peste 34.000 de participanți au ales cea mai fierbinte destinație a momentului în România, domeniul Banffy din Bonțida.

Electric Castle 2024. Peste 34.000 de participanţi în prima zi de festival. | Foto: Electric Castle Electric Castle 2024. Peste 34.000 de participanţi în prima zi de festival. | Foto: Electric Castle

 

 


Urarea de „bun venit” a fost făcută cu sute de litri de apă distribuite gratuit pentru a-i răcori pe festivalieri. Organizatorii le reamintesc acestora constant cât de important e să rămână hidratați și de cișmelele cu apă disponibile pentru consum gratuit. Temperatura a fost, oricum, doar un detaliu pentru cei ajunși, de miercuri, în festival. Participanții au ales să danseze, la soare sau la umbră, iar distracția de noapte s-a prelungit și cu ajutorul vremii: a plouat la Bonțida, semn că festivalul își respectă tradiția. 

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

De joi, toate scenele festivalului sunt deschise și pregătite să întâmpine capetele de afiș ale celei de-a 10-a ediții. REMA, senzația momentului în curentul afrobeat, ajunge la Bonțida la doar câteva zile de la lansarea noului album HEIS. Artistul ce a strâns miliarde de difuzări în rețelele de streaming și zeci de premii cu hit-ul „Calm Down” promite o energie cu totul nouă. HEIS e dinamic, puternic, o declarație în forță pentru cei ce se întrebau dacă REMA nu e doar o star meteoric.


CITEŞTE ŞI
Electric Castle, un festival „electrizant”. Rema, Delia și Vița de Vie, pe main stage. Programul complet pentru ziua de joi.

A fost plin, încă din prima seară, la scena Hangar, și lucrurile nu se vor schimba nici astăzi. Cavalera, veteranii heavy metal, Lebannon Hannover, trupa ce susține curentul post-punk, și rapperul canadian Night Lovell, creează exact mixul de care publicul are nevoie pentru a-și exersa toate stilurile de dans. 

Pentru cei care încă nu știu ce să aleagă din lista de peste 60 de activități sportive, de entertainment sau culturale din program, există o destinație sigură: Comedy Club. În fiecare zi, show-urile echipei Comedy Box din The Stables promit să nu dezamăgească.


Aplicația Electric Castle și site-ul Electric Castle oferă în timp real informații actualizate despre programul complet al festivalului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum va fi vremea joi la Electric Castle? Pelerina de ploaie, accesoriul care nu trebuie să lipsească.

Au „cucerit” castelul. Sute de tineri au dat năvală, miercuri, când porțile castelului Banffy „au căzut”. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter