Electric Castle

Nu ar fi fost Electric Castle fără ploaie! Este deja o tradiţie printre participanţii la festival. FOTO/VIDEO

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.

Nu ar fi fost Electric Castle fără ploaie! Este deja o tradiţie printre participanţii la festival. | Foto: Roxana Maura – monitorulcj.ro Nu ar fi fost Electric Castle fără ploaie! Este deja o tradiţie printre participanţii la festival. | Foto: Roxana Maura – monitorulcj.ro

 

 


Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie. În ziua a patra de festival o ploaie torenţială şi-a făcut apariţia la festival. 

monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.


Unii dintre participanţii la Electric Castle nu au lăsat vremea să le curme entuziasmul şi au continuat să participe la concertele trupelor preferate

Festivalul Electric Castle și istoria sa „ploioasă”

Electric Castle, celebrul festival  muzical organizat în Bonțida, a devenit sinonim cu ploaia de-a lungul edițiilor sale anterioare, mai ales înainte de pandemie. În ciuda schimbării datei de desfășurare din iunie în iulie, în speranța unei vremi mai bune, festivalul a continuat să atragă averse de ploaie.


Există și o legendă care învăluie festivalul: vinovat pentru aceste ploi ar fi un ansamblu monumental amplasat pe o colină din Tăușeni, un sat învecinat cu Bonțida și parte a aceleiași comune. Se spune că acest lucru explică descărcările electrice frecvente din zonă, după 30 de ani de secetă și ploi sporadice.

Cu toate acestea, ploaia și noroiul nu au curmat niciodată buna dispoziție a festivalierilor, care, cu cizme de cauciuc în picioare și cu pelerinele de ploaie, dansau și cântau până dimineața.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dezastrul din aviație ține departe de EC trupa Wargasm. Artiştii nu vor mai ajunge la festival.

EC Village, orășelul construit în festivalul din Bonțida

Ultimele Stiri
abonare newsletter