Electric Castle

Cum va fi vremea în ultima zi de Electric Castle? Avem sau nu nevoie de pelerină de ploaie.

Astăzi, festivalul Electric Castle își închide porțile. Vezi cum va fi vremea la Bonțida în ultima zi de festival.

Cum va fi vremea în ultima zi de Electric Castle? Avem sau nu nevoie de pelerină de ploaie. | Foto: Roxana Maura – monitorulcj.ro Cum va fi vremea în ultima zi de Electric Castle? Avem sau nu nevoie de pelerină de ploaie. | Foto: Roxana Maura – monitorulcj.ro

 

 


Astăzi, festivalul Electric Castle își închide porțile. Temperatura maximă de astăzi de la Bonţida va fi de 25 de grade Celsius. 

 


monitorulcj.ro vă oferă zilnic cele mai noi informații despre festivalul Electric Castle. Consultă secțiunea „Electric Castle” de pe monitorulcj.ro ca să fii la curent cu toate noutățile legate de festival.

Vremea la Bonțida, duminică, 21 iulie

Duminică, 21 iulie, cerul va fi înnorat, iar până la ora 12:00 temperatura maximă va ajunge la 24 de grade Celsius. De la ora 13:00 va ploua până spre după-masă. După ora 18:00 soarele îşi va face simţită prezenţa, însă temperaturile maxime nu vor depăşi 25 de grade Celsius pe tot parcursul zilei. Temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius. Pe timpul nopţii vor mai fi perioade în care va ploua. 


Vremea la Cluj-Napoca, duminică

Ziua de duminică, 21 iulie, se anunţă a fi una cu câteva averse. Şansele de ploaie vor fi de 97%. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius. De asemenea, pe timpul serii vor fi aşteptate minime de 16 grade Celsius.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ultima zi de Electric Castle. Sean Paul, Sevdaliza, Vama şi Subcarpaţi, pe scena principală. Programul complet pentru ziua de duminică.

Muzică și politică. „Free Palestine”, huiduieli la adresa lui Putin și o lecție de istorie predată live la Electric Castle de Massive Attack! FOTO/VIDEO

abonare newsletter