Externe

Cine sunt tinerii români filmați ținându-se în brațe, înainte de a fi luați de ape, în Italia

Tragedie în Italia. Trei tineri români, două fete și un băiat, au fost luați de apele învolburate ale unui râu și nu sunt găsiți nici acum.

Tineri români dispăruți/ Foto: Rai News Tineri români dispăruți/ Foto: Rai News

 

 


Trei tineri au venit la plajă și făceau poze pe o insuliță când au fost surprinși de o viitură puternică, după o ploaie torențială.

 


Nivelul râului a crescut extrem de repede, iar tinerii nu au mai putut să până la venirea pompierilor.

Imaginile filmate de un martor sunt ultimele în care cei trei tineri români sunt văzuți în viață.


Cei trei tineri dispăruți în apele râului Natisone sunt Patrizia Cormos, o tânără în vârstă de 20 de ani, studentă în al doilea an la Academia de Arte Frumoase Tiepolo din Udine, care locuiește cu familia ei în Basaldella di Campoformido, Bianca Doroș, în vârstă de 23 de ani, care sosise cu câteva zile înainte din România pentru a petrece o perioadă cu părinții ei, care locuiesc în localitatea italiană Friuli, și iubitul Biancăi, în vârstă de 25 de ani, rezident în Austria, scrie publicația italiană La Stampa.  

Tinerii, căutaţi cu bărci şi elicoptere

Cei trei tineri sunt căutaţi continuu. Pompierii italieni, dar şi alte structuri de ordine publică depun toate eforturile pentru a-i găsi. Căutările se concentrează în zona localităţii Premariacco, acolo unde autorităţile bănuiesc că au ajuns cei trei prieteni. Însă, cu fiecare oră care trece, şansele să fie găsiţi în viaţă scad.  În acest moment, sunt angrenate foarte multe resurse. Pompierii din Italia spun că sunt peste 30 de oameni implicaţi în căutările de pe cursul râului Natisone.


Pe lângă pompieri, sunt încă 100 de oameni de la Forţele de Ordine şi de la Protecţia Civilă care susţin căutările. Autorităţile verifică întreg perimetrul de la sol, dar şi din aer, cu ajutorul a două elicoptere, dar şi cu drone de zi şi de noapte. În acest sens, au organizat inclusiv un punct de comandă, totul sub conducerea prefecturii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri români, îmbrățișați în fața furiei naturii din Italia, după ce mașina lor a fost luată de ape

Bilanțul victimelor exploziei de la centrala din Italia a crescut la 7 morți. Printre victime se află și un român.

Ultimele Stiri
abonare newsletter