Externe

Trupul prezentatorului TV britanic Michael Mosley, căutat de miercuri, a fost găsit pe insula grecească Symi

Corpul prezentatorului TV britanic Michael Mosley a fost găsit pe insula grecească Symi, a declarat duminică un viceprimar al insulei.

Trupul prezentatorului TV britanic Michael Mosley, căutat de miercuri, a fost găsit pe insula grecească Symi| Foto: Michael Mosley - Facebook Trupul prezentatorului TV britanic Michael Mosley, căutat de miercuri, a fost găsit pe insula grecească Symi| Foto: Michael Mosley - Facebook

 

 


Corpul prezentatorului TV britanic Michael Mosley a fost găsit pe insula grecească Symi, a declarat duminică un viceprimar al insulei, informează Reuters.

 


Mosley, un cunoscut medic, adept al dietelor bazate pe post intermitent, era dat dispărut de mai multe zile.

Anterior, o purtătoare de cuvânt a poliţiei declarase că trupul unei persoane despre care se crede că ar fi fost Mosley a fost găsit în zona Agia Marina de pe insulă, dar la acel moment se aştepta încă identificarea.


Prezentatorul TV, în vârstă de 67 de ani, fusese văzut ultima dată miercuri dimineaţă.

El dispăruse după ce a plecat la plimbare, pe temperaturi caniculare, pe o potecă de coastă abruptă, care lega plaja Agios Nikolaos de satul Pedi. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un cunoscut prezentator a dispărut în Grecia după o plimbare

Polițist clujean reținut pentru luare de mită și trafic de influență. Ar fi primit 12.000 de euro pentru a distruge un proces verbal al unui şofer băut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter