Externe

Incendiu devastator: cel puțin 49 de morți într-o clădire pentru muncitori străini - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit într-o clădire care adăpostea muncitori străini, provocând moartea a cel puțin 49 de persoane.

Un incendiu în Kuweit a ucis cel puțin 49 de persoane. Foto: captură Youtube / Mirror Now Un incendiu în Kuweit a ucis cel puțin 49 de persoane. Foto: captură Youtube / Mirror Now

 

 


Imaginile surprinse de martori și distribuite pe rețelele de socializare arată clădirea cuprinsă de flăcări. Serviciile de urgență au intervenit rapid și au reușit să controleze incendiul, însă daunele au fost semnificative.

 


Incendiu fatal în Kuweit: Clădire cu muncitori străini în flăcări, 49 de morți

Conform oficialilor citați de presa de stat, 49 de persoane și-au pierdut viața, iar 11 sunt în prezent internate în spitale.

CITEȘTE ȘI:
Explozie urmată de incendiu la un magazin Dedeman din Botoșani. A fost activat Planul Roșu. VIDEO

Identificarea victimelor este în curs de desfășurare, conform CNN.


Proprietarul clădirii a fost reținut și este anchetat pentru neglijență. Deocamdată, cauza incendiului rămâne necunoscută, iar autoritățile continuă să investigheze circumstanțele acestui tragic eveniment.

Incendiu masiv într-o clădire din Kuweit: 49 de muncitori străini și-au pierdut viața

Eid Rashed, un oficial medico-legal al poliției, a declarat că se fac eforturi pentru a identifica rapid victimele și a oferi sprijin celor afectați.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la Pediatrie III. 50 de persoane, inclusiv copii, au fost evacuate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter