Externe

Un student de 22 de ani şi-a ucis iubita cu 20 de lovituri de cuţit. I-a trimis 225.720 de mesaje şi o „listă” cu 4 zile înainte de a o ucide.

Un student de 22 de ani şi-a ucis iubita cu 20 de lovituri de cuţit. Până în ziua crimei i-a trimis 225.720 de mesaje. De asemenea, înainte cu 4 zile de a o ucide i-a trimis o listă cu tot ce are nevoie el pentru a comite fapta.

Un student de 22 de ani şi-a ucis iubita cu 20 de lovituri de cuţit. I-a trimis 225.720 de mesaje şi o „listă” cu 4 zile înainte de a o ucide. | Foto: depositphotos.com Un student de 22 de ani şi-a ucis iubita cu 20 de lovituri de cuţit. I-a trimis 225.720 de mesaje şi o „listă” cu 4 zile înainte de a o ucide. | Foto: depositphotos.com

 

 


În iarna anului trecut, lângă un lac din nord-estul Italiei, în regiunea Friuli, un student de 22 de ani şi-a ucis iubita cu 20 de lovituri de cuţit la gât şi cap, după ce aceasta din urmă s-a despărţit de el. 

 


Potrivit noilor informaţii, Filippo Turetta, un student italian de inginerie în vârstă de 22 de ani, i-a trimis iubitei lui, Giulia Cecchettin, tot în vârstă de 22 de ani, 225.720 de mesaje în doi ani, până la ziua crimei, un număr care explică obsesia pentru iubita sa, scrie ilmessaggero.it.

Giulia Cecchettin a declarat că iubitul său e bolnav şi psihopat. În unele dintre mesaje Giulia Cecchettin îi spune lui Filippo Turetta: „Este un mecanism de control. Ești obsedat, Doamne! Ești un psihopat! Nu-ți dai seama că mă verifici tot timpul. Tu mă controlezi”. 


CITEŞTE ŞI
Un bărbat și-a înjunghiat părinții, dar şi pe un poliţist. Agresorul a mai fost internat la Psihiatrie.

Filippo Turetta scria în mesajele trimise iubitei că este trist după despărţire şi că are nevoie de relaţia cu ea. 

De asemenea, studentul i-a trimis, cu 4 zile înainte de a o ucide, o listă cu tot ce are nevoie pentru a comite fapta. Giulia Cecchettin a povestit cum Filippo Turetta i-a trimis lista lucrurilor de care avea nevoie pentru a o ucide. Pe listă erau trecute o trusă de crimă, un rucsac mare, cuţite, benzină şi saci de gunoi. 


Filippo Turetta a fost arestat în Germania şi a fost extrădat în Italia. Acum el se află în închisoare în Verona. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat înjunghiat mortal într-un hotel. Totul ar fi pornit de la o ceartă după o petrecere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter