Externe

Un șoarece face ravagii într-un avion și forțează aterizarea de urgență

Un incident neobișnuit a perturbat un zbor al companiei aeriene SAS, transformând o călătorie de rutină într-o aventură demnă de un film.

Un șoarece descoperit în mâncarea unui pasager pe un zbor de la Oslo la Malaga a forțat avionul să aterizeze de urgență la Copenhaga. Foto: Jarle Børrestad / Facebook Un șoarece descoperit în mâncarea unui pasager pe un zbor de la Oslo la Malaga a forțat avionul să aterizeze de urgență la Copenhaga. Foto: Jarle Børrestad / Facebook

 

 


Un șoarece, apărut aparent din senin, a provocat haos la bordul unui avion care zbura de la Oslo la Malaga, forțând o aterizare neprogramată la Copenhaga, anunță AFP.

 


Totul a început când o pasageră și-a deschis tava cu mâncare, doar pentru a descoperi că avea un companion nedorit. Un șoarece a țâșnit din mâncare, provocând uimire și agitație în rândul pasagerilor. Jarle Børrestad, unul dintre călători, a imortalizat momentul pe Facebook, postând o fotografie în care el și alți pasageri zâmbeau, aparent amuzați de situația inedită.

Șoarece în mâncarea pasagerilor

Øystein Schmidt, purtătorul de cuvânt al SAS în Norvegia, a confirmat incidentul, subliniind natura sa „extrem de rară". Conform procedurilor stricte ale companiei, avionul a fost deviat către Copenhaga pentru o inspecție amănunțită.


CITEȘTE ȘI: Momente de groază la 10.000 de metri pentru pasagerii unui avion lovit de grindină - VIDEO

„Am stabilit proceduri pentru astfel de situații, care includ, de asemenea, o revizuire cu furnizorii noștri pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla", a declarat Schmidt, încercând să liniștească opinia publică.

Pasagerii amuzați de șoarecele din avion

În ciuda inconvenientului, pasagerii par să fi trăit incidentul cu umor. Fotografia postată de Børrestad arată zâmbete largi, sugerând că micul intrus a adăugat mai degrabă o notă de amuzament zborului, decât una de panică.


În cele din urmă, călătorii au ajuns la destinație cu un zbor ulterior.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Haga este primul oraş din lume care interzice publicitatea la combustibilii fosili şi călătoriile cu avionul

Ultimele Stiri
abonare newsletter