Externe

Un român aruncă la gunoi un rucsac cu 123.000 de euro și bijuterii

Un român de 28 de ani a fost reținut de poliția italiană după ce a aruncat la gunoi un rucsac în care se aflau 123.000 de euro și bijuterii.

Un român de 28 de ani a fost prins de poliția italiană după ce a aruncat un rucsac cu 123.000 de euro și bijuterii furate într-un tomberon din Torino. Foto: Polizia di Stato / Facebook Un român de 28 de ani a fost prins de poliția italiană după ce a aruncat un rucsac cu 123.000 de euro și bijuterii furate într-un tomberon din Torino. Foto: Polizia di Stato / Facebook

 

 


Incidentul s-a petrecut în Torino, după ce polițiștii au observat o mașină cu un far spart în Piazza Bernini.

 


Polițiștii patrulau zona și au observat mașina, însă șoferul a atras atenția lor și mai mult când a ieșit brusc din mașină și a început să fugă cu un rucsac voluminos pe umăr. 

Român de 28 de ani prins după ce a aruncat un rucsac cu 123.000 de euro și bijuterii furate

Fără să știe exact a cui este mașina, polițiștii și-au dat seama că nu este vorba doar de o simplă încălcare a codului rutier și au pornit în urmărirea bărbatului.


CITEȘTE ȘI:
Un clujean a furat două maşini într-o singură noapte, din staţiunea Băile 1 Mai. A fost prins de poliţişti la Huedin.

Tânărul a fugit pe străzi și a aruncat rucsacul înainte de a fi prins. Polițiștii l-au oprit pe Via Cialdini, iar în urma verificărilor, rucsacul a fost găsit într-un tomberon din apropiere. În interior, anchetatorii au descoperit o sumă impresionantă de bani – 123.000 de euro - și mai multe bijuterii.

Bărbat român aruncă un rucsac plin cu bani și bijuterii furate în Torino

Bărbatul nu a putut oferi o explicație clară pentru proveniența banilor sau a obiectelor de valoare și nici pentru motivul pentru care a încercat să scape de ele. 


Poliția l-a reclamat pentru primirea de bunuri furate și continuă investigațiile pentru a stabili de unde proveneau banii și bijuteriile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Turda a ajuns în arest pentru că și-a agresat fosta iubită și i-a furat o bijuterie

Ultimele Stiri
abonare newsletter