FLOREȘTI

Floreștenii, chemați la mișcare! „Moving Florești” revine cu ediția din 2024.

În perioada 17-19 mai va fi organizată a patra ediție a „Moving Florești”. Floreștenii sunt chemați la mișcare.

„Moving Florești”, ediția 2022 / Foto: captură ecran - YouTube / arhivă monitorulcj.ro „Moving Florești”, ediția 2022 / Foto: captură ecran - YouTube / arhivă monitorulcj.ro

 

 


Locuitorii din Florești se pot înscrie în perioada următoare la „Moving Florești”, un eveniment dedicat iubitorilor de sport din comună. Ediția a 4-a „Moving Florești” este programată pe 17 și 19 mai, fiind deschisă tuturor. 

 


Evenimentul are ca și scop evidențierea sporturilor practicate în comuna clujeană. Deschiderea oficială a evenimentului din acest an va avea loc vineri, 17 mai, în Parcul Poligon începând cu ora 13:00.

Evenimentele sportive se vor desfășura la Sala ANL, Sala Gheorghe Șincai, Terenuri Dumitru Tăuțan, Parcul Poligon, Teren Luna de Sus sau Baza Unirea Florești. La festival vor fi organizate sporturi de echipă precum fotbal, handbal, baschet sau volei, dar și competiții individuale.


De exemplu, pentru ziua de vineri, 17 mai, floreștenii vor asista la deschiderea oficială la ora 13:00 în Parcul Poligon. De la ora 12:00 până la ora 20:00 la stadionul de pe strada Someșului va avea loc Cupa Transilvania Fotbal festival. 

În sala de sport de pe Bulevardul Cetatea Fetei nr. 5 de la ora 15:00 la ora 20:00 va avea loc Cupa de tenis de masă. În Parcul Poligon/Hambar de la ora 17:00 la ora 20:00, floreștenii vor avea: jiu jitsu brazilian, aerobic, balet, majorete, karate, yoga, judo, box, grampling, echitație, patinaj artisc role și street workout.


Programul „Moving Florești” în 2024/ Sursa: Primăria Florești

În anul 2023, „Moving Florești” a avut un ecou fantastic pentru comunitatea sportivă floreșteană. La cea de-a treia ediție, mii de copii, tineri, părinți și bunici s-au bucurat de sporturile reprezentate de asociațiile din Florești.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Florești, o comunitate unită și plină de viață. Bogdan Pivariu: „Am fost martorii unei bucurii autentice”

Cine ar ieși primar în Florești, dacă duminică ar fi alegeri locale? Bogdan Pivariu învinge detașat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter