FLOREȘTI

Floreştenii, invitaţi la mişcare! A început „Moving Florești”.

A început a patra ediție a „Moving Florești”.

„Moving Florești”, ediția 2022 / Foto: captură ecran - YouTube / arhivă monitorulcj.ro „Moving Florești”, ediția 2022 / Foto: captură ecran - YouTube / arhivă monitorulcj.ro

 

 


În perioada 17-19 mai se desfăşoară „Moving Florești”. Evenimentul a început vineri, 17 mai, cu diverse evenimente în Parcul Poligon sau la Sala ANL.  

 


Evenimentul are ca scop evidențierea sporturilor practicate în comuna clujeană.

Evenimentele sportive pe tot parcursul weekendului se vor desfășura la Sala ANL, Sala Gheorghe Șincai, Terenuri Dumitru Tăuțan, Parcul Poligon, Teren Luna de Sus sau Baza Unirea Florești. La festival vor fi organizate sporturi de echipă precum fotbal, handbal, baschet sau volei, dar și competiții individuale.


De exemplu, sâmbătă, 18 mai, de la ora 8:00 va avea loc Campionatul Naţional de Majorete Cupa Şcolii Gheorghe Şincai, la Sala ANL. De la ora 10:00 la ora 18:00 pe terenul Luna de Sus se va desfăşura Cupa Mickey Mouse. 

În Parcul Poligon/Hambar de la ora 10:00 la ora 20:00, floreștenii vor avea: jiu jitsu brazilian, aerobic, balet, majorete, karate, yoga, judo, box, grampling, echitație, patinaj artisc role și street workout.


Programul „Moving Florești” în 2024/ Sursa: Primăria Florești

În anul 2023, „Moving Florești” a avut un ecou fantastic pentru comunitatea sportivă floreșteană. La cea de-a treia ediție, mii de copii, tineri, părinți și bunici s-au bucurat de sporturile reprezentate de asociațiile din Florești.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Florești, o comunitate unită și plină de viață. Bogdan Pivariu: „Am fost martorii unei bucurii autentice”

Cine ar ieși primar în Florești, dacă duminică ar fi alegeri locale? Bogdan Pivariu învinge detașat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter