FLOREȘTI

Secția de Poliție din Florești de pe strada Eroilor se mută în Luna de Sus. Care este motivul?

Secția de Poliție se mută la Luna de Sus, la 5 km de cea mai aglomerată comună din România.

Secția de Poliție din Florești de pe strada Eroilor se mută în Luna de Sus| Foto: Google Maps Secția de Poliție din Florești de pe strada Eroilor se mută în Luna de Sus| Foto: Google Maps

 

 


Secția 6 de Poliție Rurală Florești de pe strada Eroilor numărul 9 și-a mutat activitatea în Luna de Sus.

 


„Începând cu data de 21 iunie 2024, activitatea Secției 6 Poliție Rurală Florești se va desfășura temporar într-o nouă locație, și anume în localitatea Luna de Sus, numărul 1036B, comuna Florești. Cetățenii care doresc să se adreseze acestei unități de poliție pentru a formula plângeri sau depune sesizări, respectiv alte documente o pot face la noul sediu. Pentru situații care necesită intervenția rapidă a echipajelor de poliție, recomandăm cetățenilor apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112!”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit reprezentanților Primăriei Florești, această decizie a fost luată deoarece vechea clădire va intra într-un proiect de modernizare și extindere.


Conform documentației, suma totală este de 2,62 milioane lei, 1,42 mil. lei fiind suportați de primăria Florești, iar restul banilor vor veni prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Data de finalizare a lucrărilor este 27 ianuarie 2025.

Întrebarea rămâne, de ce Secția 6 Poliție Rurală Florești nu s-a mutat în clădirea Poliției Locale care era mult mai aproape de cetățeni.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Florești, principalul motiv ar fi fost lipsa de spațiu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Motociclist rănit într-un accident în Florești. Victima, transportată la spital. FOTO

Bogdan Pivariu, după ce a câștigat al doilea mandat de primar al Floreștiului: „Ne propunem să continuăm să modelăm Floreștiul într-o comunitate modernă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter